Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'load'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 6 results

  1. I'm trying to upgrade a already softmodded xbox with rocky5's Build v1.1.6. All I get is blank screen I have tried burning the extras disc to DVD, also I FTP'd the quick upgrade to E:\, and also FTP'd the extras disc atacher (with extras disc iso) folder to E:\apps. Am I doing something wrong?
  2. Hey guys! I've got a couple boxes I threw some SSDs into recently and they don't load the dash, but as it says on the tin, only every OTHER time I turn it on. Startup works normally up until AFTER the "X" logo. Either the LED will stay solid green, and the screen will just be completely black forever (to be fair, only ever left it for about and hour while I was doing other stuff for giggles) OR the LED goes solid red like I've set it and loads UnleashX A-okay. Things both run like a champ in this state, haven't seen anything unusual, even the temps are great with stock paste. This happens with: - 2 brand new ADATA ASU655SS-480GT-C units, both of which were cloned from an IDE-based box with a 750GB seagate. The system they were cloned from was 1.6, softmodded with SID5, then upgraded to Rocky5. No issues on that console. These drives have NOT been tested in other functional consoles. Yet. - Three 80-wire IDE cables, two of which were running active duty in other consoles prior to testing and one of which died for some reason during the test. - Four IDE-SATA adapters - an HDE, a Startech IDE2SAT, and 2 Startech IDE2SAT2s (I haven't gone through the trouble of comparing ALL adapter and cable combos but at this point I don't think it matters) - A 1.4 and 1.6 version console - UnleashX Version 0.39.0528A Build 584, as installed by Rocky5's softmod The fact that the LED stays green on the failed boot seems like the system somehow things everything is normal and the SSD has just... stopped? Somewhere? I'm not sure. I think maybe this could be related to the BIOS or DVD drive, as both consoles are only softmodded. I plan to TSOP the 1.4 anyway, but I can't TSOP the 1.6 or (easily) remove its DVD drive, which I'm not inclined to do anyway as it works great. Wondering if anyone had some suggestions I perhaps haven't tried yet. Thanks so much for any and all assistance!
  3. Hi, I have XBMC running as my main dash. In the UnleashX dash which I can load to from the file explorer, there is a XBMC heading that doesn't work, to get it to load XBMC do I just load a XBMC xbe and cfg to the C or E partition? Thanks in advance. G
  4. So I have been helping a friend fix his xbox. We got the xbox flashed and modchip working good thanks to someone making a custom flashbios to support that chip. Whats so weird is Hexen will not load no matter what. From the HDD or the Disk drive. The xbox reads burnt disks of the same disk type/brand. Samsung drive. Right now, if you hit the eject button, the xbox boots modchip bios (evo m8 67). The xbox is a 1.1. On the non-modchip mode which is active when you power on the xbox normally, flashbios reads something weird "MODCHIP but retail bios 4817". Also doesnt seem to be able to be flashed. Never know though. The modchip is a AppleX-III so it only supports 1 256k bios. So I think when its off, it reads bios from TSOP but is in passive mode or something? Anyway its annoying. As I said burnt games work, regular games work(on both bios), and hexen reads in a different xbox. The xbox is PAL converted to NTSC but so is the xbox we tested the disk on. "stock" bios https://imgur.com/a/3aMPBCR
  5. I have a Xbox (v1..1), Currently it has Modded with Spider Chip with M8+ Bios flashed. (* Its HDD content actually is softmoded, but due to old HDD failing, I cloned the content to the current HDD which is not lockable, thus had to use the spiderchip again) One of disadvantage of modchip is it doesn't support playing game from ISO directly, But nkpatcher seems only for softmod. Therefore, I searched and managed to find out from the post http://www.emuxtras.net/forum/viewtopic.php?f=187&t=3228&start=20, about using the amazing console app "cdrom_modchip" to load the ISO file. It works greatly without needing to config or code anything., except having to run/load the patcher every time after the xbox restart. Does anyone have any idea how to load the patcher.xbe automatically when the DASH started. From the post above, it was mentioned about configing the IND_Bios.cfg ( the order of DASH1, DASH2, DASH3 etc). But I don't like ind_bios, as I feel M8 bios is much clean and faster. . Thanks in advance Peter
  6. I have a Xbox (v1..1), Currently it has Modded with Spider Chip with M8+ Bios installed. (* Its HDD content actually is softmoded, but due to old HDD failing, I cloned the content to the current HDD which is not lockable, thus had to use the spiderchip again) One of disadvantage of modchip is it doesn't support playing game from ISO directly, But nkpatcher seems only for softmod. Therefore, I searched and managed to find out from the post http://www.emuxtras.net/forum/viewtopic.php?f=187&t=3228&start=20, about using the amazing console app "cdrom_modchip" to load the ISO file. It works greatly without needing to config or code anything., except having to run/load the patcher every time after the xbox restart. Does anyone have any idea how to load the patcher.xbe automatically when the DASH started. From the post above, it was mentioned about configing the IND_Bios.cfg ( the order of DASH1, DASH2, DASH3 etc). But I don't like ind_bios, as I feel M8 bios is much clean and faster. . Thanks in advance Peter

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.