Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bad'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 7 results

  1. Re-flashing bios on dead aladdin x2 Plus2. Im not sure what went wrong but i tried to update the aladdin x2 Plus2 to the ind 5003 via Xblast ( loaded oh hdd ) The flash appears to be successful but after a reboot i got the 3 boots and frag. Now it appears the chip is dead.? Thankfully i had another X2 Plus 2 and using that i can boot again I thought maybe i could hot-swap the chip and re-flash the bad one. However when i pull the chip the console appears to freeze and video goes to black. Im running off a Hexe 0.99b11-22 heimdalls xbox engineerind disc to try and re-flash 1.6 pal xbox Any ideas if this is possible?
  2. I've got a v1.1 that I TSOPed with an x2 5035 BIOS and I installed a 2TB sata HDD. I was messing with the x2config file (to remove the stupid "Xecutor Rox my box" thing) and like an idiot, I checked "Disable CD boot". For whatever reason something about the config file results in a frag and I can't get the xbox to boot the hexen disc. Any tips? Xbox boots fine using stock HDD.
  3. I'm attempting to help someone with their original Xbox that refuses to boot. His family pulled it from storage around Thanksgiving and it powered on but gave error message. Initially I recommend just finding another working unit but this one holds special sentimental value. Turns out belonged to his oldest son who passed away from a brain tumor at 14. Got this as a part of his Make a Wish gift at 12 and played it constantly. So I've done softmod on Xbox, Wiis, and PS3 but never tried a modchip but was thinking that it might be a way to get this thing back up and running. Can this be done or any other ideas? I tore the system down, pulled the leaky clock capacitor, cleaned the board, checked all connections and reassembled but no go. Could use any help with this. Thanks!
  4. I have a version 1.4 console with a modchip installed due to a bad TSOP flash. I cannot seem to find the location of the A15 point to attempt the repair process. Can anyone point me to an image? Thanks.
  5. I have an xchanger chip, I know that we are uploading the firmware over the network or from a cd / dvd disc. What should I do when I download the m7.bin file to the layout? There is a chance to resuscitate him. Because after playing the console does not start. I also tried to load from the evox autoinstaller, but the console is restarting. Do you have any ideas?
  6. Hi Everyone, I have a Winbond TSOP flashed 1.4 xbox, Using EvoX M8+ F and G bios. Used the Hexen 2018 disc. just upgraded to a WD 2TB HDD. After upgrading I got a black screen. I put everything back to normal (original HDD) and is working. The adapter I'm using: SATA Adapter Cable I'm using: 80 wire cable Video of xbox turning on: https://www.youtube.com/watch?v=qTHcKnIUwF4 After looking at the SATA to IDE adapter, the capacitors looks bad. They have some white stuff. Could this be the adapter? the adapter is set to master Capacitors: https://image.ibb.co/bP0yd9/20180808_190838.jpgInsert other media https://image.ibb.co/mQ5mWU/20180808_190845.jpg https://image.ibb.co/cpgRWU/20180808_190852.jpg
  7. Hello, I've got an xbox to which I've performed the trace corrosion repair on the past, as the buttons did not shut down the console properly (it only turned on after i applied power to the unit). I've ran it just with the power button working, until now, when I decided to go ahead and try to fix both buttons. But now it went bad or something, because no matter how hard I jump wires to traces A, B and D (C is fine on my board, and I can't find E) as shown on this thread, the console simply refuses to turn on anymore.the wires are just fine and they give me continuity when soldered, but that's that. I know for sure that the power supply is perfectly fine (it never really failed). Even with only traces A and B soldered properly I can't get the console to boot anymore, and the right hand side of C7P8 has continunity to the solder pad in trace D (just saying because i'm not sure if this is how it should be, I hope nothing shorted ). Is there any other way to wire the power to the board so it'll work again? It would be really bad to have to throw it away over something like this.... I really hope someone can help me. Thanks in advance.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.