Jump to content

retroMCR

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About retroMCR

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. In that case I suppose that would be your eeprom. Is your xbox softmodded or hardmodded or tsop?
  2. The password is: A , Y, B, X . Then press start
  3. well, I tried using the monster component cables and before going to the gentoox screen, the screen went black lights flashing red and orange and the disc drive ejected.. looking online I saw this: that was my problem too, used the regular av cables and I was able to flash. Maybe because is a 1.4 xbox? those have different video chips. maybe a compatibility issue with 1.4 consoles.
  4. No, it will not brick your xbox. after the 5 sec it will ask you to insert a boot disc and close the dvd drive. you can just turn off and on the console to start again. Make sure you are not using a component coble to flash a winbond, you will get a black screen. use regular av cables.
  5. Hi Everyone, As the title says, how can I set xbmc4gamers as my dashboard on a TSOP xbox. current dash is unleashx. Thanks,
  6. Now another issue, G partition is showing as 0 MB free, see image below. https://image.ibb.co/ets1RU/20180814_180700.jpg https://image.ibb.co/cqBvmU/20180814_183605.jpg https://image.ibb.co/cVJKD9/20180814_184029.jpg
  7. sorry guys it was my mistake. it is working now. The IDE cable was incorrectly connected, (upside down)
  8. Well, I just got the startech adapter and is doing the same thing.. don't know what to do. Could this be a bad 80 wire cable? Adapter: https://www.amazon.com/gp/product/B00EOJNGC2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 HDD I'm using: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822235013 80 wire cable https://www.amazon.com/gp/product/B000I21Y28/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
  9. Thanks, I also noticed that the power indicator LED on the adapter is not turning on . The adapter is defective. But yeah when I put the old HDD and original 40 wire cable the console turn on like normal.
  10. Thanks for the advice,Ordered a startech from amazon
  11. Hi Everyone, I have a Winbond TSOP flashed 1.4 xbox, Using EvoX M8+ F and G bios. Used the Hexen 2018 disc. just upgraded to a WD 2TB HDD. After upgrading I got a black screen. I put everything back to normal (original HDD) and is working. The adapter I'm using: SATA Adapter Cable I'm using: 80 wire cable Video of xbox turning on: https://www.youtube.com/watch?v=qTHcKnIUwF4 After looking at the SATA to IDE adapter, the capacitors looks bad. They have some white stuff. Could this be the adapter? the adapter is set to master Capacitors: https://image.ibb.co/bP0yd9/20180808_190838.jpgInsert other media https://image.ibb.co/mQ5mWU/20180808_190845.jpg https://image.ibb.co/cpgRWU/20180808_190852.jpg

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.