Jump to content
Swirlygiver

Ftp With Ind5004 Bios

Recommended Posts

Simple switch back to the X2-5053 bios.

 

Cheers

SS Dave

 

Those that can Hard-Mod. Those that can't Soft-Mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Swirlygiver said:

I recently switched to ind5004 from x2-5035.  Seems like since I switched, I have a harder time when I ftp.  Is there settings I should look at?  If so, how?

What's it do different after switching the BIOS?

What error or errors are you seeing?

Do you have FileZilla or your FTP client set to upload only 1 file at a time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use FileZilla, it’s set to 4 at a time, while the xbox was set to 5 (while using x2-5035.). I don’t know where to set anything in Ind5004.  I should take note of what I see in FileZilla, there are some errors, but it still works.  It seems to lose connection an re-connect a lot.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Swirlygiver said:

Will both ind5004 and x2-5035 support 128 mb ram?  I plan to upgrade. 

I found this at some point: Please login or register to see this link.

It seems both do support it.. By looking at that list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Appreciate the info. Thanks. 
 

It says: “Easy configuration via .cfg file. Can also be edited or created with iND-BiOS Config App.”  Any idea where I find that?   Never mind.  Found it in another thread.

Edited by Swirlygiver

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Swirlygiver said:

Appreciate the info. Thanks. 
 

It says: “Easy configuration via .cfg file. Can also be edited or created with iND-BiOS Config App.”  Any idea where I find that?

I've not tested this myself.. As I've just flashed my TSOP for the first time.. Today.. ;) 

I found this post:

and here:

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Swirlygiver said:

I use FileZilla, it’s set to 4 at a time, while the xbox was set to 5 (while using x2-5035.). I don’t know where to set anything in Ind5004.  I should take note of what I see in FileZilla, there are some errors, but it still works.  It seems to lose connection an re-connect a lot.  

The number of connections is set in the replacement dashboard.  Which BIOS you use should not have any affect.  There's no setting in the X2 5035 BIOS that changes the supported number of simultaneous connections.  

Did you change dashboards after the BIOS change?

In FileZilla, set the max number of simultaneous connections to 1 - eliminates any problems with FTPing to the Xbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, KaosEngineer said:

Did you change dashboards after the BIOS change?

In FileZilla, set the max number of simultaneous connections to 1 - eliminates any problems with FTPing to the Xbox.

No, I I flashed the bios after changing dashboards. It didn’t seem to matter.  
 

The FTP problems were only the first time after changing bios.  And now, when I try the one directory in XBMC4gamers as I mention in the other thread.  But it’s only that directory. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By sh0rtlife
      so im working with an old 2.6 modded OG xbox, this one has some very good history and means alot to me, and was given to me by the owner of "gamer transit authority", initially we thought this wasnt the "gamer bus unit" but after cracking it open and checking some things ..IT IS!!!

      anyway im trying to breath life back into the unit it has some startup issues that ive seemingly mostly resolved, im trying to clone and backup the drive so i can toss a 2tb unit in and be done for life with it

      so heres the issue..im getting "bad block sector on hda(master) from logical block 316 though 338 on drive E:

      everything else clones over just fine, and i get a error 13 on bootup
      yes im on the 80 wire
      yes ive tryed multiple drives both IDE and sata
      yes ive googled for weeks

      my best guess is that due to the logical block issues pointing at a corruption of the original drive that i need to "replace" some of E:drives contents, what im looking for is any information on how to do that WITHOUT wiping out the history thats in this box, id like to just "patch" what i can....im just not sure of the best way to do it....im leaning tward FTP cloning out E drive if thats even possible since the new drive wont boot...
       
      looking for any help possible, even if it means building the new drive from scratch...tho i consider that a "last resort"
       
    • By bulkchart32
      i've had issue with filezilla so what's a better one?
    • By Shadow07
      I'm trying to forward and FTP session to my xbox using a raspberrry pi running psx-pi-smbshare. I've followed all the instructions given on the github readme. Has anyone had any success with this?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.