Jump to content

naits

Fanatical Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About naits

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday February 11

Recent Profile Visitors

86 profile views
  1. For sure... Those are about to blow
  2. This is now solved... I just didn't actually "write" to the partition when I tried to completely delete it.. After I did that and re enabled the partition and formated it again, it shows up as 469Gb.
  3. It was first softmoded with Rocky5's xbox-softmodding-tool, and also now running BIOS ind 5004.67
  4. Both F & G is enabled. Also XBpartition:
  5. Hello, I've just upgraded my hard drive. Added a 80-wire 40 pin and with a pata to sata adapter. It cloned just fine. I selected selective partition (C,e,f and g) as it stated G would take the rest of the space. It's a 500Gb hard drive. But.. It says partition G is 0Gb available.. And F is at 120Gb. But XBpartitioner 1.3 sees G at around 300Gb. So why isn't it available for me to use? But really F can take it all correct? So no need for G..? Okay, I disabled partition G and filled partition F with all it can have(it said 400Gb ish) and I wrote that to the disk with XBpartitioner 1.3. And now it says it only has 246Gb... Where did the rest go... I'm lost UPDATE: okay... UnleashX shows me under storage menu that is "sees" 469Gb ish.. But only available 246Gb... But the partition is empty??? Anyone got a clue?
  6. naits

    Modchip Question

    Thank you or the link It was already installed when I opened my old Xbox. So I am good Just finished removed clock cap and cleaned the mobo a bit. It fired up nice. Currently backing up its hard drive. It's most likely never been turned on in like 10 years or so... Its sad that all the info from that website is almost gone....
  7. naits

    Modchip Question

    Hello guys! I just dug through every single corner of my parents basement.. With success I found my first ogXbox! That I remember my dad knew someone who modded those. I also remember it was of course. Tons of installed games But my question, what modchip is this? I can't really remember what it was... And I can't turn it on yet.... Have to remove clock cap, cleaning and so on. So now I've got my first OGXbox and my new OGXbox Some pictures: (https://photos.app.goo.gl/ouR38ZZmJor4v6PK6)
  8. Ahh okay. Thank you for answering.. Well by any chance you have some links or names on what parts you used? Or were they self made? I guess the Tualatin CPU can be used... But I am sure this involves some work
  9. Hello, whenever I try to manually scan the emulator mame with XBOX emustation I am getting this error. But I can't find "autload.xbe" anywhere.... Anyone have some info about this?
  10. I am interested in the 1Ghz cpu... Do you full on replace it? Or what is happening.. What kind of CPU do you replace the original one with? Totally understand if you won't share this.. But ey, I tried
  11. I've managed to get the Black Screen away, and some games worked at some point.. But now nothing(Haven't changed any settings since then) it just goes back to the home screen. And every rom is from "EWJ 212 Standalone" Here look:
  12. Yea, it definitely will! Thank you. And yes I will
  13. naits

    Winbond?

    Ahh I see!! I changed DASH1 from: DASH1=\Device\Harddisk0\Partition2\evoxdash.xbe to: DASH1=\Device\Harddisk0\Partition1\Apps\XBMC\default.xbe In a file named ind-bios.cfg And it worked flawlessly! Thanks.
  14. Np man, I am out of ideas for now.. I will post back if I find something related to this. Good luck!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.