Jump to content
OGXbox.com

Bugs


Rocky5
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Went into 'settings' at login page and change a few things. From memory, video calibration which was fine after committing change, enabling mouse etc.

What I think I did wrong was set the skin to something other than the default profile selection skin.

Anyway, the result is a totally black screen.. Everything is still responsive.

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Jay Yardley said:

Went into 'settings' at login page and change a few things. From memory, video calibration which was fine after committing change, enabling mouse etc.

What I think I did wrong was set the skin to something other than the default profile selection skin.

Anyway, the result is a totally black screen.. Everything is still responsive.

 

Yeah so that’s not a bug, but user error :/

edit Q:\USERDATA\guisetting.xml and search for skin change it to Manage Profiles Skin save it and IGR or turn the Xbox off and on. 

 

<skin>manage profiles skin</skin>

 

If that still fails just replace the guisetting.xml file with a fresh one you extract from the zip.

Edited by Rocky5
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

The Dash is awesome.

But there are some troubles with having music on and using synopsis mode.

If you look at a game with synopsis that has video preview, the music is disabled.

When i leave synopsis mode the music does not return.

 

Also,  when I have music playing and select synopsis mode on a game that doesnt have any xml synopsis information, the music will stop playing when i exit the synopsis mode when pressing the B button.  So i have to go to options>settings>skin settings>create playlist>music> and select a song to get the music playing again.    Then  B B B B B  :)

 

( I built the xbmc4gamers using the most recent XBMC4XBOX-33032 )

 

Edited by RoofTop
forgot to tell what xbmc4xbox version i used
Link to comment
Share on other sites

When I changed view settings to poster+Fanart mode  I came across a bug.

I scrolled very fast with the Left trigger and then the Right trigger, just to see if the poster+fanart pictures would  manage to display with that fast speed. ANd after a while I broke it completely, there are no fanart displayed, just a grey square area,, And if I changed view settings to the other modes, all other graphics are gone.. just grey squares everywhere where it should be pictures.

I had to reset xbox and reload dash to get everything back to normal.

Be careful fast scrolling.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

I am currently transferring the whole xbox game collection to my modded xbox with a 2TB, using XBMC4Gamer as dash (installed on F:). I do that during the night, transferring through FTP 50 games at a time (which takes roughly 6-8h at home)

Twice now, the dash has freezed on screensaver, I don't know if it's a bug in screensaver or ftp transfer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Try downloading it again.  If it doesn't download the file completely, you will get the MD5hash mismatch error.  It's a test to verify that the file downloaded correctly.

I've recently installed XBMC-Emustation and it downloaded the URLDownloader and installed the update without a problem.  I've not tried XBMC4Gamers. 

Did you install the pre-compiled version of XBMC4Gamers or download the source from the github.com repository and build it?

Link to comment
Share on other sites

i downloaded from github and burnt to a dvd the rocky 5 softmod tool master, updated my softmod xbox , and then installed the xbmc4gamers from the disc. I reinstalled it to make sure i did it right, same results. When i go to urldownloader, it asks if i want to dowload ulrdownloader.zip, and then you can see the dialog box appear and disapear quickly 3-4 times and i get md5hash error, i tried over 30 times always same results.

Link to comment
Share on other sites

Download  the pre-built XBMC4Gamers archive from the link provided in the description of the github.com repository.  FTP it to your Xbox and try it.  Install it to a different location than the one previously installed by the Extras disc (e.g., F:\Apps\XBMC4Gamers).  I've not used the Extras disc to install the app.  Do you know where it installed XBMC4Gamers to on the Xbox's hard drive?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi,

I can't seem to adjust the screen calibration size for the login screen. 

I can change the screen calibration once I've logged in to a profile. But the profile screen does not fit the screen and the control button icons are cut off at the bottom of the screen.

 

im tipping this is an xbmc thing. Any way to do this?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 weeks later...
On 4/11/2020 at 12:23 AM, Blobby85 said:

I found a bug in XBMC4Gamers. It doesn't recongnize Doom 3 and Doom 3 RoE as games and I can't start them directly through the dashboard, even though there is a default.xbe in the game folder.

That ain’t a bug, they have the same xbe name or same folder name. Change one or both and they will show. (Well it’s a bug or design in XBMC, it gets confused if something shared the same folder name)

Link to comment
Share on other sites

On 7/26/2019 at 11:32 PM, loggio said:

Hi,

I can't seem to adjust the screen calibration size for the login screen. 

I can change the screen calibration once I've logged in to a profile. But the profile screen does not fit the screen and the control button icons are cut off at the bottom of the screen.

 

im tipping this is an xbmc thing. Any way to do this?

Load the manage profiles profile and adjust it there. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Hello, I have uploaded a lot of preview.xmv in each _ressources\media\ directory and more than 50% make freezing the Xbox, mainly the 720p video.

If I don't touch to original layout (no fanart, no ressources) all xmv are working, even the 720p.

If I modify the layout, add fanart, use ressources... when I go to synopsys and try to play the same video like before... Xbox freeze.

The size of the video tested, working or not is about 5mb... then I suppose it's not linked.

Other info, if I let the layout by default (all videos are working), free memory is about 27mb. If I modifed layout (50% of video not working) free memory is about 24mb.

I make a lot of search since 2 days and I don't understand the problem. I'm alone with this problem ?

 

Link to comment
Share on other sites

On 8/4/2020 at 2:19 PM, XStef said:

Hello, I have uploaded a lot of preview.xmv in each _ressources\media\ directory and more than 50% make freezing the Xbox, mainly the 720p video.

If I don't touch to original layout (no fanart, no ressources) all xmv are working, even the 720p.

If I modify the layout, add fanart, use ressources... when I go to synopsys and try to play the same video like before... Xbox freeze.

The size of the video tested, working or not is about 5mb... then I suppose it's not linked.

Other info, if I let the layout by default (all videos are working), free memory is about 27mb. If I modifed layout (50% of video not working) free memory is about 24mb.

I make a lot of search since 2 days and I don't understand the problem. I'm alone with this problem ?

 

Just for info... I have installed XBMC-Emustation to test and all video are working very well, then I suppose it's a bug inside XBMC4gamers last release.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi excellent work thank you.. I'm have a problem in synopsis when I go to preview says found but when I try play it xbox freezes. Have to power it down. Tried a few games 90% freeze.. I'm using xbmc4gamers test build 1.3.301 same problem happened with previous builds.. Any help would be much appreciated. 

Link to comment
Share on other sites

On 9/13/2020 at 12:47 PM, DaMez said:

Hi excellent work thank you.. I'm have a problem in synopsis when I go to preview says found but when I try play it xbox freezes. Have to power it down. Tried a few games 90% freeze.. I'm using xbmc4gamers test build 1.3.301 same problem happened with previous builds.. Any help would be much appreciated. 

Do they launch from another dashboard or file manager? if so remove P:\database\myorograms6.db and restart gamers. (You will need to be in the settings menu for this to work as it’s write protected when in use)

On 9/19/2020 at 3:09 AM, Maladin said:

Just tried to update to the latest test build and the script failed at the end now I'm stuck with the loading screen.

 

I need the logs, E:\TDATA\Rocky5 needs these logs\

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Rocky5
      Yeah there will be bugs but I may or may not fix them.
      Report them here.
    • By Rocky5
      Report any bugs in here.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.