Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'then'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 10 results

  1. So, I'd like to be able to retain the original Xbox experience as faithfully as possible, but I also want to acquire some of the otherwise-unobtainable DLC for games like Halo 2 and Ninja Gaiden. Theoretically, would I be able to install a software mod, add the DLC for those games, and then uninstall it? For the record, I do have the actual discs for all of the games I want to play.
  2. So I’ve got an Xbox 1.0 that was opened before me when I got it. It flashes red and green after 3 reboots and I get no video please help!! 3 reboots and no video. I’ve changed a couple caps near the clock cap hoping it would be that but no luck. I removed clock capacitor cleaned the whole board with ipa and tested it and still no luck. Bought an Aladdin off eBay hooked it up and still nothing worked. Could someone have done a bad eeprom flash? I’ve ruled out the power supply already and even with the HDD and dvd drive unplugged it still doesn’t work. As far as I can tell the tsop points a
  3. Hi, I bought a broken XBOX version 1.6 (the seller says that softmod is installed on the XBOX), when I turn on the console it blinks three times green and then green and red (no signal on TV). I need to find out why it doesn't work. Can anyone help? Video: https://vimeo.com/423904512
  4. Hey guys, sold one of my chipped boxes, shipped her properly and she worked before, now we have the 3 times start and then red/orange flashing. All solderjoints were resoldered without and change in behaviour ... Any ideas ? Dead ?
  5. Hello, I've been lurking around here for a couple days, but haven't found anyone with the same issue so I thought I'd ask. I have a v1.0, never modded, xbox (original and only owner). Last time I used it (about a year ago), it was working great, but when I turned it on the other day, it attempted to boot three times, then started flashing red and orange. I was able to get it to boot after restarting it a few times, and I played through a game for about 5 min (then game froze due to a scratch, I'm pretty sure), but I have not been able to get it to start up again since (just 3 reboots and
  6. Hey guys, I'm trying to find the problem of this Delta psu, it's a us 110v psu. I turn it on, and after some time the console turns off. If I try to turn it on again, it does, but it turns off in a shorter time. It goes like this until it doesn't turn on anymore. If I unplug it and wait some time, it goes back to working until it decides to turn off again. I've checked all caps and all seems to be in working condition. This psu has been repaired before by someone else before I got my hands on it, the fuse has been replaced and the old varistor left some black fumes around it.
  7. Dvd drive power cord got shorted out now the xbox turns on and off twice then stays on with no video. No visible damage to mother board could I have wiped the tsop by shorting out the cable? Tryed swapping power supply from working xbox samething
  8. Attempting to show my grandson my daughters Bad*** Xecuter 3 Mod Original Xbox. I attempted to power on several times and different ways ( tapping quickly holding down power button and using the disk button) the unit would immediately shut down. The Xbox played fine a year ago. It was unplugged sitting on a shelf. So I opened her up and found some swollen capacitors and replaced them. While in there I also re applied paste to GPU and CPU. I tried again to power her up and same result. I'm lost at this point if any of you guys have an idea. Thanks from East Texas
  9. Hello, My Brother and I Mod chipped an xbox back in the day but I'm just now coming back to original xbox modding. So fair I have soft modded, Tsop flashed EVO F+G, installed a 80pin IDE with a 2TB SATA hard drive, used HEXEN 2019 to set up the new hard drive and partition the HDD with 64bit and splitting the F and G using the included defaults included in the disc partitioner, and am now having trouble FTPing the rest of the games. It started well, I was able to move ruffly 250GB into my games folder in the F drive when the FTP program I am using failed. I was able to move the res
  10. Into quite a bit of a mystery here. Sold a fellow a modded Xbox and he traded in an old busted Xbox to save a few bucks so now I'm trying to fix it. When turned on the Xbox turns off pretty quickly but then restarts immediately, then the same again, turns off and then back on a third time and then stays on and shows flashing orange and red lights (the odd time it will flash red and green just to deepen the mystery). Googling the problem results in many ppl saying it's an 'av pack' issue if the av cable is not the problem but the restarting thing tells me it's more likely a PSU issue or a bios/
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.