Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'only'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 17 results

  1. have some weird Power issues, researched previous posts but didn't want to hijack their threads and not sure if they were the same situation anyway. Here's the current situation: Bought console off ebay with acknowledgement that power button did not work and that it powered on by simply plugging in or hitting the eject button...(sounds like classic trace rot). Clock cap was removed by seller and area cleaned, he also replaced thermal paste on CPU/GPU and verified that the console worked and played games. I have not verified trace damage extent yet but he said there was a little. The console appears to have other things going on other than trace rot and I wanted to see if there was something else I could test on the top of the mb based on the below current working status before I get to trace rot stuff. When I got it, after a couple of power cycles where it remained powered on plugging it in, it now no longer powers on simply by plugging in, instead it only does by hitting eject button, and when that occurs it only stays powered on for about a second. Stby voltage checks good at 3.3V and POWON just gets to 3.3V before it powers off. POWOK doesn't fully spool up. When DVD removed and only HD power still attached (or even if HD removed), it powers on via eject button for 6 seconds and provides the following readings: Eject button triggers POWON voltage at 3.3V for 6 seconds. POWOK registers at 3.3V as well until it cuts off. Even if button remains held down, voltage drops off on both at 6 seconds and it powers down All other voltages read correct during the 6 sec power on except the yellow which comes in at 11.8vdc Eject button LED comes on and flashes red. If DVD plugged in, when eject button pressed DVD is ejected and retracts before powering down No obvious Cap leakages/bulges discovered. Any ideas? Thank you!
  2. I recently got an Xbox v 1.1 and it worked for about a week. After cleaning it up and testing a few points to make sure things like caps didn't need replacing my psu stopped giving power to all the lines except the purple 3.3v line. It randomly let's me power it on and one of two things happen: 1.) The green light powers on for a second or two and then it shuts off. 2.) It flashes orange for about 2-5 seconds before powering off. It isn't consistent and only lets me power it on randomly. Any pointers on where to start looking on the psu before I start taking things apart further? Or is it possible it could be due to a fault on the main board that you guys know a little about?
  3. I did search first before posting and couldn't find any threads specifically talking about this. I'm sure I'm missing something obvious. I have tested with an original XBOX S Type controller and a 3rd party controller. I have also tested with a USB keyboard and an adapter. None of which work when I enter XeniumOS. However, the controllers work when modchip is disconnected. This is a 1.4 revision XBOX. I assume it must be one of my solder joints to the modchip. I have already reflowed these joints multiple times to fix another issue. Unfortunately, I closed the machine up before I realized the problem. Anyone know which pins I should focus on? Is there a way to test continuity between LPC header pins and the motherboard? Thanks for any help you can provide.
  4. Hey guys, happy new year! A few months ago I was given an original Crystal Xbox. As someone who has always been on the Sony side of consoles, I admit, I don't know much about Xbox. However I was told that the Xbox was running EvoX (Can be confirmed, when I turn the Xbox on, there is an EvoX icon on the left hand side of the boot screen) and that the Xbox had a modchip inside. The Xbox has been sitting under my bed for a while and I thought today I would dust it out and upgrade the internal HDD. The IDE hard drive inside the Xbox was only 80GB and I had a spare 250GB IDE hard drive I wasn't using. -- So I went ahead and followed this tutorial: Basically I downloaded Hexen 2018 > burned the image to a DVD > put the DVD inside my Xbox > replaced the old IDE HDD with the 250GB one > booted into Hexen 2018 > went into Disk Upgrades > From there I followed the process. After the files had copied over from the DVD, XBPartitioner 1.3 booted up and I made sure that I set the F drive to the full 250GB. From there the process was complete. I took the Hexen 2018 DVD out of my Xbox and the UnleashX dashboard popped up. BUT when I look at the drive details on the upper left corner. I can see that there is only around 120gb free on (F:). Whenever I try to boot XBPartitioner from the dashboard menu, I get the following error: "LBA48 info not found! Custom Partitions will not work with this BIOS! Update your BIOS to one which supports at least LBA48 version 2." I done a bit of research and it LOOKS like I need to update my BIOS. But honestly as someone who has no clue what they're doing, this frightens the hell out of me. So that leads me to this post... I'm looking for some help which can preferably be explained in as simple detail as possible, I literally need someone to spoon feed me the steps. I would be so grateful and appreciate it! EXTRA INFORMATION - If I load into the EvolutionX dashboard I can see the follow details, which might be relevant. BIOS: EvoX M8 (1.6) Kernal: 1.00.5838.01 EvolutionX V+3935
  5. I have an xbox 1.4 I just TSOPed. For some reason the press the power button and nothing happens but if I press the eject button it turns On and Off. If I press it 5x it will stay On. I swapped power/eject boards but same issues. Any suggestions? Thanks in advance.
  6. My Xbox is not modded in any way. It has composite cables as well. My Xbox will occasionally boot up games normally but most of the time it boots up every game with only the audio. I saw a post on a forum a while ago about how to easily fix this, but I can no longer seem to find it.
  7. i found the rom pack but i already have the n64 roms already, so just looking for a link to the base emulator if possible
  8. i've never seen a youtube vid where the smaller capacitors were replaced, only the bigger ones. do the small ones not go bad?
  9. Has anyone else ever encountered a save file only working on one console? I have a Rayman 3 save that only seems to work on the 1GHz CPU, 128MB RAM console I got from N64freak, and I have no idea what's going on. I originally played the game on a softmodded 1.6, then ended up transferring the save to the upgraded 1.0 to continue playing on that console. After the PSU failed in the 1.0 and I managed to fix it, I wanted to back up the save in case it ever fails again on me. To my surprise, the save file doesn't want to work on either of the 3 Xboxes I tried it on, it only works on the 1.0, nothing else. When I try load the save from another console, I see this and it won't load: However, when I use the 1.0, it works as it should: I even tried copying the entire TDATA and UDATA folders from the 1.0 aside from the music, but I still got the same result. I have no idea what's going on. My only means of transferring saves is via FTP, but that worked when I transferred it to the 1.0, and works for all other games.
  10. Hello, ive just done HDD upgrade using this tutorial and xbox only see 120gb out of 500gb from my new hdd, what is wrong? funny enough HeXEn shows me the proper status of 450gb+ free space on F drive, the same with Xpartitioner (but only when im using this app from HeXEn disc). When im entering Xpartitioner on dashboard then i got Warning ... "!!!! WARNING !!!!! LB448 info not found! Custom Partitions will not work with this BIOS! Update your BIOS to one which supports at least LBA48 version 2. Press Y to continue or any other button to abort." There you have system info ...
  11. Hello everyone. I have a question. Can i use only F partition on a 67 Bios? I am asking this because i am using ind-5004 bios and it was fine as far as i had F and G. Recently i decided to make just 1 F partition. I loaded xbpartitioner 1.1 and create a single 290 GB partition for F(it was 120 F and 170 G before) and after that i started loading stuff in it. The problem is that after the free space went to 32-35 GB(dont remember excactly)no new files would be writen on the F partition. The other partitions would get files normally. If i delete something on the F,then it would accept files again until it reaches the free space limit.... Am i doing anything wrong or is the bios supposed to work only with G too?
  12. I knew this was extremely hard for me to get my hands on. I've looked all over the Internet for wide custom banners. I found a few but they were missing quite a bit. I had to get a little bit from this guy a little bit from that guy and made my own bundle. In this ZIP file is not my entire wide set. Just the ones I had very hard time finding I wanted to share this with the group because I made them myself. I could not find any online. In this download you will find borders 4 wide icons for XBMC. Some of the icons are coin-ops. Premium. Hyper vision ninja and ninja gold. Even adults only with neon lights... I hope that somebody can actually use these. This way I did not waste a bunch of time just making it for myself. Please seed this as much as possible and share as much as possible. Thank you very much and I hope that you guys enjoy this I know it's not perfect but I think they turned out pretty good. FRANKS WIDE ICONS XBMC- COINOPS- HYPERVISON-PREMIUM- Copy.7z
  13. I reconditioned the drive belt by putting it in boiling water for a few minutes but despite this trick my OGXbox's DVD drive will only open occasionally if I'm persistent enough in pushing the eject button. Then it seems to open/close normally for a while before going back to its troublesome state. Could it be something other than a worn drive belt? Is it time for a new drive? My box is soft-modded with UnleashX
  14. So I was wondering if this was possible. I remember MANY years ago when I was a kid fucking up my xbox dash and fixing it by transferring a softmodded E/C by Xplorer360. Would this work on a virgin xbox? To be clear: hotswap virgin xbox hdd to PC, open in xplorer 360, transplant softmodded C/E, boot xbox (should boot into unleashx). I swear I remember doing this to an xbox with a broken disk drive too. Does anyone know for a fact? It seems 10x easier than Ndure and shit. Also if anyone has a tutorial for modding an xbox with only IDE PC please let me know. thanks also if someone could upload their softmodded E/C from a PAL xbox or if it doesnt matter either. excluding emulators/games etc etc of course
  15. A friend gave me a v1.0 board that was causing problems for him. I put it in a standard early case, attached everything and proceeded to test it. I wanted to update the BIOS (TSOP) so I attempted to run the Hexen DVD. The DVD tray would open, I placed the disk in the tray and pushed the button to close. The Unleash X menu continued to show "Open". I tried this with two known good working DVD drives - one a Samsung and the other a Hitachi.. I changed cables and PSU with no difference. I also checked to see if there were any bent pins for the DVD power cable. All good. I switched-out the power button/DVD drive button harness. No difference. Then I tried a good Thomson DVD drive. Everything worked flawlessly.. What is that all about? Is there a different command structure for the early v1.0 boards that limits which DVD drives will correctly operate with them?
  16. I just discovered this emulator, and can someone tell me how to just show Neo Geo games, without having to choose it from the list of supported systems list? Also, does it support video previews? Where would I be able to get more skins?
  17. Hello hi I'm looking to buy a 4 by 20 executor 3 LCD screen just the screen and bezel only. I have the chip already installed in my main go to Xbox and is running excellent. I'm just looking for a working screen that is known working .. with the connection that will connect directly into the chip without soldering. I am well aware that the screens are a little difficult to get your hards on... but I did find some on eBay they just did not have the specific end that plugs into the mod chip. If all else fails I will have to buy one of these and solder them directly to the chip. But by doing that I am seriously lowering the value of the chip in the future. I would like to purchase or trade for this X3 lcd screen with bezel and connection to the original X3 chip.. If you have an extra screen and you would like it to go to a good home I'm your guy. I live in Canada I am PayPal ready and I also have a lot of cool stuff for trade Xbox related.. Please contact me through this site. and we can discuss where we are going from here.. Thank you very much for reading this I hope somebody has this part for me. Attached is a picture of the Xbox I would love to add the screen to.. Thanks again Frank

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.