Jump to content

Amped Freestyle Snowboarding disc error after Microsoft logo


Recommended Posts

I have made a digital copy of this game on the HDD and I get a disc error right at the beginning, after Microsoft logo, that tells me to press A then the game shows the message again on and on. I've tried to launch it both from Evox and XBMC (hard disk game launch, not DVD disc launch).

Maybe there's some setting to change or some file to patch ( I heard about Amped2 xbe fix, not sure it's the same case here) but I couldn't find anything on google

Pls help

 

 

Edited by technoob
Link to post
Share on other sites

sorry for double posting

@HDShadow have you experienced the same problem with this game or got any solution ?

On another forum, some guy told me that it can be probably a matter of long file names and suggested to virtually mount the disc, but that's only possible on soft-modded xbox ? Isn't there a iso loader or a way to solve long file names problem ?

 

Does a CD/DVD solve the issue ? I mean, what if I burn the xiso onto a CD then rip it ? Will it work ?

Edited by technoob
Link to post
Share on other sites

I don't know, when I check the extracted folder on XDVDMulletter it says Region: every region (anything checked but "Region Free"), Random Padding, XBOX1 Iso type.

I've also tried unpatching the XBE in "Misc functions / XBE Details " mode and it says "XBE Could not be fixed : ( "

So probably I just need the original xbe of the game? Does anybody have them ?

Edited by technoob
Link to post
Share on other sites
8 hours ago, technoob said:

I don't know, when I check the extracted folder on XDVDMulletter it says Region: every region (anything checked but "Region Free"), Random Padding, XBOX1 Iso type.

I've also tried unpatching the XBE in "Misc functions / XBE Details " mode and it says "XBE Could not be fixed : ( "

So probably I just need the original xbe of the game? Does anybody have them ?

I have sent you a link to try.

It came off my Xbox and was tested as working ok.

 

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

The 1st file it looks at after the Microsoft banner is the A0.bik in the movie folder maybe check that.

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

Link to post
Share on other sites

I don't think so, I looked over and over at that damn intro screen and I think the sequence it blocks is with microsoft_in , microsoft_middle and microsoft_out

In fact, the screen of death displays exaclty after microsoft_in. Instead of displaying the microsoft logo with fade in and fade out, it just shows the fade in then all goes black for a moment, screen of death.

No big problem anyway, I'll just try Amped 2, hoping I'm not losing anything about the series (probably so, as I've played all Cool Boarders game for PS1 and the last two are probably enough to know all the series... probably just Cool Boarders 4, Cool Boarders 2001 hasn't so much more afterall /offtopic).

 

The only way I can return to this "curse" of a game would be knowing if there's a way to bypass or skip the damn media check.

Edited by technoob
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By geohunk
      I messed up. Was fiddling around with configmagic trying to lock the HDD on my chipped Xbox 1.6 so I can transfer and use the HDD on my softmodded Xbox. I followed this guide here: https://www.biline.ca/xbox_uxe_hd2.htm 
       I was able to update the EEPROM as stated and locked the HDD so it can be used on the softmodded Xbox. That worked fine. But now my chipped Xbox turns on but no picture or video whatsoever. I don't know what to do next...
    • By Jaffo
      Hi all,  I've been googling and searching and not finding an answer to this. 
      I fired up my Xbox today (first time in a while) and got a notification that a new version was available.  I went into the settings, updated the URL downloader and then did the XBMC4Gamers update.
      After a bit, I got a message that "autoexec.py" or something like that failed.  Now I'm stuck at a screen that says XBMC Fatal Error: No suitable skin version found (see screenshot)
      I am able to FTP into the xbox just fine.  I did find some mention of a guisettings.xml file but I can't seem to find where it might be and where I can get a replacement for it (if that's even the problem)  My default dash is/was xbmc4gamers, BTW.
      I would appreciate any help!

    • By Krassi
      Hello, guys
      Today I updated my softmoded Xbox with Rocky5 softmod and xbmx4gamers ...everything was ok, until I started to download artwork downloader which is over 600 mb and placed it in E:
      In the same time I uploaded a game with size of 4gb by mistake in E: again instead of F:
      So, now the xbox starts green animation and flashes like to start the dashboard, but continue on black screen.
      My only suggestion is that I consumed the entire E: and on that drive  is the xbmc4gamers folder, too....I dont know, but if the dashboard need some space on start maybe that cause the black screen...any ideas to help???
      Also, is it possible to connect the hdd to a pc and xplorer360 app to erace that game from E: and to make some space on that drive???
      Any help is welcome!
      Thank you in advance!!!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.