Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'light'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. I tried to mod my Xbox by doing the solder bridge mod to reflash the bios, I am now getting a flashing eject button red and green, I removed the solder bridges already, I also removed the capacitor for the clock. Any ideas what I can try to fix this?
  2. Hello gents This afternoon I received original Xbox 1.4 purchase from eBay. I turned it on. And stayed on for about 30min. Then I when head with Tsop. After that I run this Xbox for few hours. Transfer ninja pack, and enjoyed games for some time. Turn back on after dinner and red light start flashing. Normally I would say over heating, but I'm not sure. Could be eeprom as well, 8 pin chip next to bios. And a suggestion please ? Thanks Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  3. My XBOX turns on and works but the green light around the eject button does not come on. The system is a 1.0 version and has been successfully Tsoped. A red light comes on around the eject button when booting with the Helen 2017 disk, but I don’t ever get a green light under normal operation. Any idea what would cause this or how I can fix it? Thanks.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.