Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'display'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 8 results

  1. I’m having an issue with the box failing to showing up for my emulators. I have my view mode set to detailed and the art I downloaded came straight from the XBMC downloader. I even checked to see if the files were downloaded into the correct directory. I’m really stumped on this one. I feel like I’m definitely missing something and I can’t seem to find any solutions online. If you guys got any advice or potential solutions it would be very much appreciated.
  2. Hi folks, Thought I'd share a pic of a nice Newhaven Display OLED which works nicely with the OpenXenium for me. I just used the Arduino Pro Micro but not on the spi2par2019 board, since it's oled (no backlight etc), plus it's no use anyway since oled has a 20 pin varied connector that doesn't match obviously. You need to be careful setting the pins up. It's using the same hd44780 parallel 6800 4-bit interface (not i2c) - I just set the oled using jumpers soldered on the back as per pdf. I added the initialisation code into the .ino and changed some of the hd44780 commands up as
  3. 55inch visio running thru a Yamaha TSR-7850 is the setup, i just swapped out the head unit as the old yamaha was having issues where the sound would simply cut out and never come back now heres the deal, the xbox is running xbmc4gamers, the gui and all interfaces are displaying at 100% full screen , however the games so far everything ive tested looks "squished" and has "side boxes", ALL settings are set at 720@16,9@widescreen, yet im still getting the side boxes, im not so sure i had this issue with the previous head unit and if it wasnt such a massive PITA to swap them out i would
  4. Good morning guys, i bought a ryzee119 OpenXenium chip and installed it on my xbox 1.4. Everything perfect ... I bought the spi2par2019 kit and the LCD display and after I installed it it has the problem that it marks the degrees with the abbreviation aC and not as it should (° C). Has it happened to any of you? Do you have a solution?
  5. The xbox game is Arctic Thunder, here is a picture of the output. Do you think is a TV setting? UnleashX is set to 480p= yes 720p=yes widescreen. I'm guessing the TV might not be switching to normal and stuck on widescreen. Thanks, Joe
  6. I'm trying to set my system start up in 720p. If I go to the MS dashboard from UnleashX menu, change the settings, do a soft reboot UnleashX will come back up in the display settings I've set. If I power off the system and power back on these settings don't save. The only settings that do stick are what I set in the UnleashX dashboard settings. The MS Dashboard reverts back. Any suggestions? Not sure if relevant but: -Using a Pound Technologies HDMI cable -Softmodded xbox using rocky5 migration to sata and upgraded ide cables -Just removed my c
  7. Hi, First time modder here having some issues with the setup after upgrading the hdd. I have a modchipped v1.6 OG XboX and set it up with a 160 GB IDE hdd using the Hexxen 2018 disc. I also switched to a 80-pin IDE cable. The install went well, and I have uploaded games via ftp and can play them from the hdd. I then created a Emulator folder on E:\ and put a N64 emulator there (Surreal64CE B6.0), and the roms in the Roms folder, but the Emulators-'tab' is not showing when starting the XboX. I installed XBMC from the Hexxen 2018 disc, but there is nothing showing under the Sy
  8. Dear All, On my 1.4 still soft modded Xbox, I have some issues with screen stretching, I'm using component cables to connect to my tv and enable HD output, and on UnleashedX I have adjusted the screen to fit the edges of my TV, but when I run Homebrew Games the adjustment I have done to UnleashedX Dashboard doesn't apply, all games are zoomed in, making some of the screen not displaying, tried changing settings on my TV changing perspective from 16:9 to 4:3, doesn't work, still zoomed in, is there a normal issue? How can I fix this? Thanks

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.