Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags '1.2'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 13 results

  1. Xbox takes about ten minutes to load the dashboard if I do not attach the DVD drive. I have more xboxes than I do working DVD drives so my goal is to build a working xbox that doesn't require the DVD drive. My issue seems to match a previous post. I used TruHexen 2021 to write 256K EvoX NoDVD to TSOP. From the previous thread, I see that KaosEngineer recommended using EvTool to customize the BIOS before flashing. I grabbed EvolutionX M8plus Bios.rar from xbins. I am paranoid about bricking my xbox. Before I flash, I wanted to make sure I am flashing the correct BIOS. Within the archive, I see a M8plus.bin file which I believe is the correct one to use for 1.2. The MD5 is 0xdfc6288f6b67fd021e1970491c64c0a0. This MD5 doesn't match the Evox M8 MD5 listed at https://www.reddit.com/r/originalxbox/wiki/bios/md5 of aa4d0820b932009090f780f0ee1d1b1c. Do I have the correct Evox M8plus BIOS for my 1.2?
  2. I made the boneheaded mistake of flashing my backup 1.2's TSOP chip with a retail BIOS while the hard disk was unlocked. I ended up purchasing an OpenXenium that was pulled from another console (evidently a 1.6 based on the use of the 1.6 jumper). After installing the pin header and connecting D0 to the chip on the underside of the board (I found continuity between the pad on the chip and the topside via for D0) I found that the console wouldn't boot. It was the typical 3 boot attempts before a 50:50 FRAG. I'm unsure as to why this is happening, it was previously used which leads me to believe it was working just fine in the console it came from. The only thing I've yet to try is to install it into my main 1.2 and see if it has the same problem there, and if so, I can figure out if the CPLD needs reprogramming and the flash chip needs XeniumOS reflashed. Has anyone else had an issue like this with their OpenXenium?
  3. Hey all, got a 1.2 board here spitting Christmas lights at me (orange and green, power off, power on and repeat, red and green). It's not the disk drive or hard drive, I've tried alternative ones in their place. There is no modchip though I did remove one (Aladdin) as I was getting no signal from it beforehand. IDE cable is installed right way up. All caps look fine, clock cap has been removed. I don't see any broken tracing. I will repaste it as soon as some thermal paste comes in the mail. PSU looks fine to me too. Thoughts?
  4. About to tsop my 1.2. i have the latest og xbox installer disc, my 80 wire ide cable is ready to go, soft mod is in place, I have my sata 2.5 inch adapter and 250 gig hdd to put in. I also have my xonductive paint for the tsop. I have seen all the tutoruals on yt that i can find but i am stuck with wondering if i should use evox or ind bios. This will be my first time tsop flashing and adding a bigger drive. I havent even seen whats on the ogxb disc yet. Is there a tutorial on ogxb installer? Or any other suggestions?
  5. Hi - having gotten the xbox original bug recently I have acquired a few original xbox consoles from friends and colleagues. I have a 1.0 that has a fan on the GPU so it's pretty noisey. I have a 1.6 and that can't be Tspoped and I don't have the skills required to add a chip. Today, a colleague gave me an xbox 1.1 - I opened it and checked to see if there was a fan on the GPU and there isn't - which is good in terms of noise. This also means that I can TSOP the 1.1. I have 3 or 4 more lying around in my attic that I collected over the years at car boot sales (mainly to get the games that came with them in bundle packs) - is there a particular model that I should look out for like the 1.1 seems to have the best of everything for me right now or am I wrong? Which version do you think is the best and why? Thanks in advance.
  6. Hello. I wanted to upgrade RAM on my Xbox. First I TSOPed Cromwell inside and it booted. Then I soldered 4 RAM chips from China and Xbox started reboots and showed errors: Green, Green, Green50%-Red50%. After which I desoldered new RAM, but FRAG was still there. I guessed something was wrong with TSOP chip. When I got this Xbox it had some noname modchip from 2003 which I can't even guess clone what of. Anyway, error code switched to: Green, Green, Orange50%-Red50%. Which is RAM error, I guess. Now I think I should have tested it with each new RAM chip soldered. I only left original 4 RAM chips inside right now, but it still FRAGs. What can I do to repair it?
  7. Pulled my og xbox out of storage, used it for a few weeks and then packed up and moved. Now when I plug it in and turn it on, I get the Christmas lights. Would like to replace the motherboard with a 1.2 - 1.5 model so I can use the same power supply I already have. I have an openxenium coming so don't need any of the drives. Thanks.
  8. I'm having a weird issue with a 1.2 I'm attempting to fix, for some reason, all of the controller ports are working except for port 2. The clock cap was removed and there looked to be some leakage however there doesn't appear to be any trace rot near the area where the cap was on either side of the board and all other caps appear to be in good condition. Also, I tried swapping out the ports with one from a console that works and port 2 still does not work with any controller plugged in. Looking around, this doesn't appear to be a common issue and I'm not sure what else I could be missing. Pictures of the board are attached.
  9. Selling a tsop'd v1.2 mobo w/ ind-5004 bios & 128mb RAM upgrade... $80
  10. Dear All, I currently own 2 xbox, one 1.4 and one 1.2 motherboard revision, both work fine, but on 1.2 I see vertical lines, when running on Pal Interlaced modes (480i) since the graphics chip is different, Focus vs Conexant, has anyone experience the same? Both mobos have latest Ind_Bios 5004.67, brand new caps and thermals replaced
  11. The dreaded lights have finally arrived. I recieved my xbox second hand and it was already modded. I'm sure there's guide to this somewhere but I haven't seen it. Any ideas to the common causes and checks I should run? I've already started to take it apart and can't see anything terribly wrong, but I'm no expert...
  12. I was bored this evening so I pulled out an Xbox and TSOP'd it with iND-BIOS and installed a new old-stock 500GB IDE Maxtor hard drive. The clock capacitor has been removed, the DVD drive (Samsung) has a new drive belt installed and the case has been cleaned and polished-up, looks great. Currently transferring over XBMC4Gamers as the primary dash and all emulators are outfitted with the ResurrectionXtras video and box art/screen shot packs-- speaking of emulators, this includes the latest build of EWJ's curated Surreal64 romset, and almost every game runs great. The controller is in great condition as well, disassembled and shell cleaned. Asking $90+shipping if anyone is interested. Thanks!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.