Jump to content

XBMC4GAMERS - DLC Error


Recommended Posts

Searched everything, can't find an answer, please help.

Can't download any DLC from XBMC4Gamers... it's starts to download and extract, after that it says "Getting EEPROM HDD Key" and after that I get an Error:

Damn something went wrong, Server or Local network issue.

Or Something else ;/

 

How to fix this? :(

 

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Onaga said:

Searched everything, can't find an answer, please help.

Can't download any DLC from XBMC4Gamers... it's starts to download and extract, after that it says "Getting EEPROM HDD Key" and after that I get an Error:

Damn something went wrong, Server or Local network issue.

Or Something else ;/

 

How to fix this? :(

 

There is another thread here about the same issue. Rocky5 has released a new version 1.3.001 to possibly fix it 

Maybe have a look through the Rocky5's projects folder.

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

Link to post
Share on other sites
Quote

 

From URLDownloder version onwards
 

1.0.19

1) Added external hdd-key.txt parsing so folk with corrupt eeproms can sign DLC

( hdd-key.txt goes in Q:\system\ just plain txt key is used. )

 

 

 

 

 

XBMC doesn’t like some eeprom hdd key values and breaks 🤷‍♂️ It doesn’t read it properly so I added the above. Just copy your hdd key into that file and it will be used instead. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Okay, just to make sure!

1. I take a backup from my eeprom to get the txt file for example from hexen (backup folder)

2. I create "hdd-key.txt" file and copy just my eeprom digits into this file

3. I copy the " hdd-key.txt" into Q:\system\

4 done!?

 

Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Rocky5 said:

XBMC doesn’t like some eeprom hdd key values and breaks 🤷‍♂️ It doesn’t read it properly so I added the above. Just copy your hdd key into that file and it will be used instead. 

Unfortunately, I don't get it to work :(

This is what I'm doing:

I use Hexen to get a backup , in backup folder there is a file hddinfo.txt, i open this file and it looks like this

HDDKey.jpg

what exactly do I need? I tried everything... please show me which part of digits do I need?

afterwards i saved the file, rename it to hdd-key.txt and copy/paste it to Q:\system\

I tried to download a DLC, it showes the hdd key (basically the digits from the hdd-key.txt), but still get an error.

 

About my Xbox:

It's an 1.0 with TSOP iND 5003 F&G, I got XBMC4Gamers test build 1.3.310, please help.

Edited by Onaga
Link to post
Share on other sites

Thank's Rocky! You are the man! WORKED!!! ;)

Installed "Splinter Cell Chaos Theory Co-op Mode" successfully! (on a PAL version!)

I'm going to show my german audience this solution! Already made a "XBMC Installation Guide", two versions, one with TruHexen 2020 and one through FTP connection,

they are in german language but they might help other people as well.

I'm going to test other DLC's and if there is another error, I let you know. Keep up the good work!

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By KitMikro
      Hi,
      I have been searching for a way to disable the profile picture of XBMC4GAMERS. I only have one profile and it is set to auto load.
      Looking at /system/userdata/profile.xml 
      there is the line <thumbnail pathversion="1"> that shows where the current image is located but if I delete it, there is still an empty square shown.... 
      now how do I get rid of this square?
    • By QuazyPat
      Hey everyone,
      I experienced some issues last night attempting to download content through XBMC4Gamers v1.3.001. I was wondering if anyone else has experienced something similar. I have a 1.4 system that was originally softmodded with Rocky5's tool and XBMC4Gamers. I used the stock HDD. Under this configuration, I never experienced any downloading or functionality issues. Last night, I hardmodded the system and that's when the issues began.
      My downloads would randomly freeze. Sometimes at 2% complete, sometimes at 34%, sometimes at 96%. I'm able to select the Cancel option, but it doesn't seem to work (the words "Canceling" appear, but nothing happens after). I'm able to get out of this by clicking L-Stick to reload the skin, using IGR or simply rebooting the system manually.
      It only occurred once when trying to update the URLDownloader (every other attempt was successful), but it kept happening every time I tried to download the Artwork Installer. I thought since that is a rather large download and would take some time, I would try something else. So I tried downloading the latest stable build (~40 MB) and even that froze on one or two attempts, though, it did eventually complete.
      I attempted to resolve this issue by clearing/formatting the cache (ironically, using the downloadable tool), deleting and recreating my user profile, and even FTPing over a fresh copy of XBMC4Gamers. None of these seemed to have any effect.
      I believe I followed all of the proper steps (but please let me know if I didn't).
      Backup softmodded stock HDD data to PC Install Aladdin XT-4032 modchip Use HeXEn 2020 disc to flash a new BIOS: EvoX M8+ (F and G) 256K Replace stock HDD with 2TB SATA HDD Use HeXEn 2020 disc to setup new NTSC Xbox Use Xbpartitioner 1.3 to partition the F and G drives to 927GB (or whatever the number was) each with 64K cluster Verify everything works so bar by booting into Evo dashboard FTP the latest XBMC4Gamers stable build to C:\XBMC4Gamers Use XBE shortcut trick to make XBMC4Gamers my default dashboard Boot into XBMC4Gamers and create my user profile Verify everything works by FTPing a game to F:\Games and starting it None of my other devices are experiencing network issues so I don't think it's related to my network or Internet connection. Has anyone else experienced this? Is there any more information I can provide that might be useful (logs)?
      Thanks,
      Patrick
       
    • By pp53
      New splash screen. Several colors.
       

      splash.7z

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.