Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dead'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 10 results

  1. Hello! I have an Xbox with a complete dead DVD drive. No sound, no nothing and I got error 12. Is there any slution to fix the DVD driver? Thanks!
  2. lwilson

    Dead Hhd

    Hello, I am new to this site and I have this 1.0 version xbox and it used to work fine and it wasn't modded in any way shape or form. Now there is a clicking noose coming from the HHD and I'm assuming it's dead or dying as I keep getting the error 07. Is there anyway to fix this without modding the console? All help is appreciated!
  3. nikeymikey

    Dead Board?

    I have been given a board to try and repair by a would be customer... the board does not power up at all. At first glance there was a cap with only one leg connected to the board, this has been replaced with a new cap and is all good. However the board still does not power up at all, nothing happens when the power button is pushed. I spoke to the guy about it again and he informed me it did work until after he replaced the thermal paste on the chips. my question is can too much paste cause the board to not power up at all?? I wouldnt think it could but hey I could be wrong... I have removed the heat sinks and cleaned off all the old paste, there was a LOT and it was all dry and crispy. He did say he had used cheap stuff... I will put on some arctic Mx-4 tonight and see if it changes anything but in the meantime, anyone have any other suggestions??
  4. Would like to swap my current original black case that has few stripped threads + fan cut mods from previous owner. Looking for a visually OK case or dead unit in EU to hold my v1.1 board Thanks
  5. My final skin of the night This has become one of my favourite games on the original Xbox Red Dead Redemption So I decided to make a skin for it enjoy Red Dead Redemption.zip
  6. Got a dead 1.1, a 1.0, and a fried X2.1 Lite for anyone that wants them. Each has pretty extensive problems. Cost is just whatever it takes to ship. Hope they go to a good home, haven’t been of any use to me even as scrap boards. I just try my damnedest not to nuke them in the first place these days!
  7. Hi, I have a 1.6 crystal, I'm the first to open it up, it has no life when the buttons are pressed, so far I have, Tested the power supply, and the power when the power button is pressed and held. I'm getting all the correct voltage when standby and when the power button is held, it tells me the power supply is doing its thing. The only one that is slightly out is the 12 line at stand by it shows about 0.34, when plugged on to the board but 0 when removed and just the plug probed. It had the 5 capacitors all leaking and bulging around the power socket, so I incorrectly thought that would be the problem and changed those for some panasonic units. Again this didn't sort the problem. I checked the transistor at Q7C2 and was getting 3.36 volts on the collector, but to prove a point I removed it from the circuit and put it on the tester independently it showed as a working pnp transistor. (I have ordered some new ones as it off the board so might as well replace it.) I have read that the clock cap can be replaced with a capacitor but now cant find the correct value, as a fault clock cap can prevent power up?? plus it looks like i may have damaged this one with the heat gun, could just be the outer paint coating scorcher on closer examination though, been unplugged a while and still showing 1.66 volts. The traces from the power/eject socket are good going up to the xyololops chip. cant see any corrosion on the underside of the board either. so that's where I am with it at the moment any suggestions on what to test next. I have a 1.4 board and ps that i can fit into this lovely case but would like to try and fix this one first. The board dosen't look dead flush where the cpu sit on it slight warpage of the board with the weight of the heat sink pushing down, this may be normal though. Thanks Ted
  8. Hello guys! Let me begin by articulating my end goal: I would like to transfer my ripped Xbox games to my HTPC. I'm hoping I can use an Xbox emulator rather than the console. I prefer my PC controller and the HDMI connection on my HTPC. Since the day I got it modded, I could never get the XBpx to connect to the internet. I can't connect using the Unleash X dashboard or the regular Xbox dashboard. A few days ago, I bought the "usb to XBox cable" to see if I could transfer the files directly to a usb stick, but I couldn't figure out a way to do that either.. I've watched videos and read posts of how to transfer via FTP, but I can't even get an IP address assigned to the console. I'm convinced that the ethernet port is dead. However, 1) the light on the ethernet port is on (in the back of the console) and 2) the normal Xbox dashboard recognizes that a cord is connected - it just won't receive an IP address. If you guys could help me figure out what I'm doing wrong or any alternate method of transferring my games to my HTPC, I would be forever grateful. I am connected to a "network extender" that connects my home theater equipment to the internet. Here are some pics of my settings and error messages:
  9. How would you go about replacing a hdd in a dead xbox? mod chips? I've been looking for a tutorial but I can't find anything. Also, everything on the xbox seems to work, so but the hdd is just freaking out with sound, so I assume its the hdd 1.0 btw.
  10. Hello everyone, I am selling my Xbox Kasumi Blue Dead Or Alive console on eBay for a low price and just wanted to let you guys know: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F183248898473 Happy to answer any questions you might have. Good luck. -Adam

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.