Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'xbmc4gamers'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

  1. Hi Guys I am new here and have soft modded my og xbox and installed XBMC4Gamers dash, however some games are just not being recognized by the dash. I have tried so many different solutions, such as copying from different flash drives, hdd.....etc, nothing helped. When ripping the games from a disc, they work fine, and most work ok after copy, but some just show these weird names as you can see in the screenshot. Xbox is running a 1TB hdd, for those games that wont work, artwork installer just marks them as being corrupt. Has anyone else had this issue, any help would be greatly appreciated. Thank you!
  2. I went to turn on my xbox and it keeps telling me to calibrate the screen when booting into XBMC4GAMERS. I calibrate it and then it tell me it needs to restart for the changes to take effect. I restart it and the same thing happens again. It says Script Failed in top left corner. Ive attached the log if anyone can help. xbmc.log
  3. So I have all my games working and have tried XBMC-Emustation & XBMC4Gamers, Ive updated the dash to the newest version (tried the stable and non stable version). Ive downloaded and updated the Xbox Artwork Installer but every time i run it, it starts and adds the artwork but it stops in the middle of the of the D's in my library. The percentage bar hits 26% and then it quits and just sits on the artwork installer menu. I can run it again but the same thing just keeps happening. Is there a way to just manually add the artwork using fatxplorer, this is the last step. I just need the artwork so i can run Xbmc4Gamers as my dash and have it look amazing!
  4. Usually they have a blank icon and the name looks like e.g. PGR2 [!] (i.e Project Gotham Racing 2) and when I go to the install folder and launch the .xbe manually it launches correctly, the issue also extends to identifying the artwork, as the games with this problem all have .xbns etc and seemingly the correct artwork. If I try to launch these 'blank' games from the Games menu the screen just goes blank for a minute and loads back into Xbmc. Any idea what's causing this? Thought I had a number of bad rips but turns out the shortcuts just aren't working for some reason
  5. Having lots of trouble getting my xbox updated. Its a 1.0, I modded with an xecuter2 back in the day and the switched to a softmod at some point. The xecuter still works but is running an unknown bios (it looks like I compiled it myself) and its booting evox 3935 off of the root of E:. Hard drive is an 80gb maxtor ide that doesn't have any apparent issues. I updated whatever softmod I was running to Rocky5's and installed XBMC4Gamers from the extras disk to E:/XBMC4Gamers/. I also tried the pre-built build of github in E:Applications. Both crash the same way with the same error running off the modchip and softmod: xbmc.log: https://pastebin.com/Tx41wxwk It loads the splash and immediately crashes. It loads the same way when holding White+Y Everything else (games, apps, emulators and homebrew) seems to be working just fine. I cleared the cache, made new empty TDATA and UDATA. There are some really old builds of xbmc on it that run fine. I did my other 1.1 unchipped xbox yesterday with no issue. I'm stumped.
  6. Hi all thought id post my personal xbmc4gamers 2tb build. Feel free to post your own setups as its always good to see other builds. https://youtu.be/kn6qUDgqhaU
  7. Hello. Sorry for my bad english. I have a question. I use Cerbios+Xbmc4Gamers+3Tb Sata HDD and now I have a lot of space! I really like Xbmc4Gamers, but besides games, I would like to add a collection of DVD movies to the disc. I just created folder "Movies" and added a link to the file (VIDEO_TS.IFO) to my favorites, but it's not very pretty or informative. Can't make a library like with games? Or at least a preview of the favorites menu disc? I read "wiki/Advanced_Configuration" but couldn't figure it out. Help me please.
  8. Hello friends What's the easiest way to hide the applications menu so that the kids don't mess about with the apps? I did rename the "Apps" folder thinking if there was no apps then the menu wouldn't show but it still appears and (of course) says invalid path when selected. Thanks in advance
  9. Hi, new to X4G and have recently downloaded and installed v1.3.001 also downloaded artwork installer v1.9.4 and installed this to a F:\Artwork directory. It's working but I do have a couple of questions on getting it setup as I want. In youtube vids the game artwork is like a cover of the original game case but on my version it's more of an icon - is there any way I can switch to the case style images? Again on youtube as you switch between games the background has also changed to a game relevant image however on my setup it's a plain blue background. I've found where you can set the background colour or to a fixed image but how do I get it to be a dynamic image? I have had a search online and it suggests toggling the fanart to on but I haven't been able to find that option Thanks
  10. Hello all !!! This is a new version of my resources pack for XBMC4Gamers (https://mega.nz/#F!5wUBQZSa!44MF7TL02pTjOsHEdTCrtg 12Gb on Mega). It was based on Wikipedia for list of XBox titles, completed with Modded / Unreleased / Ripped games (1106 games !!!) It's easy-to-use : download "Resources4XBMC v1.0", extract it and view the full list of HDD ready files then transfer as needed ! This pack contains few covers, banners, icons, cd, fanarts, previews and synopsis (thanks Cian Cunningham for his work) . I think it the most complete pack you can find and it works with all XBMC 3.5.3 or above once Rocky5's custom version (XBMC4Gamers and XBMC4Kids). What's new in this version : - Added more covers, fanarts, previews... - Better quality for covers, fanarts and preview ; - Add synopsis by Cian Cunninghan ; - Separates folders for modded, ripped, retail and unreleased games ; - And many some little things :) Many thanks to Rocky5 for his programs and Cian Cunningham for his work. Any issues anyone finds I can fix and update accordingly when I have time. I hope this enhances your XBMC4Gamers setup.
  11. Hey I know you can add main menu options with custom folder paths but when I set it to an app and select it, it opens the folder instead of the app inside it. Is there any way to add a path to a specific file?
  12. I've installed XBMC4Gamers and really like it. Can you change the color of the background at the choosing a profile screen? Also what do you all use for the thumbnails for Applications, Emulators, Games, and Homebrew. Thanks
  13. Hi When i try to install an update for a game i got an error message just after the dash said "retreiving eeprom hdd key" can you help ? thx
  14. I had a little trouble figuring this out, so i figured i would write this up. 1) install XBMC4GAMERS 2) launch it and setup your profile 3) go to settings, the downloader 4) update/install URL downloader (this is auto) 5) go to artwork 6) install XBOX artwork installer 7) when asking where to install it, install it into E:\apps\ 8. Use the left arrow to switch from games to applications 9) Run xbox artwork installer 10) Reboot and your artwork should be there. Give it some time as it caches everything.
  15. As the only thing left bothering me on my build this maybe an easy fix. How does one make the /D: image this disc shown below in the photos.
  16. Hello everyone! I'm new here and english is not my first language so please bare with me. So I was customizing xbmc4gamers on my recently softmodded Xbox, specifically I was adding a couple of sources to my root because I wanted a "dashboards" folder to access them right away. I created a folder with MSDash and Unleashed and a third dash I didn't know what it was, but it contained the file "xonlinedash.xbe". Then I tested if the paths worked and they did, except when I tried that last one it appeared an error in green letters saying there was something wrong with my xbox, so I just shut it down and restart again and everything seemed fine. But since then every time I leave my xbmc4gamers unattended for like 15 minutes it crashes and I get a black screen, interrupting the ftp connection. I tried updating again through the downloader but I got a URL script error and now everytime I try to download something it just freezes the screen. Also when I resume the slideshow screensaver by pressing a button it freezes. Since it only crashed with xbmc4gamers (unleash works fine) I've reinstalled it manually (overwriting the files via ftp), it remembered all of my media and most of my settings, only had to create a new profile. That got rid of the url downloading problem. Now I can use the downloader again, but it didn't solve the crashing problem. Should I erase the whole xbmc4gamers folder and FTP just the new one? The first time I reinstalled it I simply overwrote the folder, leaving some files from the previous installation. I don't have the knowledge required to make any sense of the log file but I attach it here in case someone can help me (it's from before reinstalling xbmc4gamers). xbmc.log
  17. Hello ! I have a bought a xbox with Xbmc4gamers installed, and i have a problem with fanarts and posters. When I press Up on the Xbox games carousel to access the dash customisation menu popup. I have only 2 choices about the views ...like something is locked. Impossible to access to the options of the view options. when i clic on the eye, nothing happen. Like something is locked. Also when i go to the settings page, i have the impression that something is missing What do you think ?
  18. Hello, I'am using Artwork Installer 1.9.4 and when i use it in "Auto" mode, i have some artwork missing. If i use it, in "Manual" mode, it"s ok, i can find the artwork. But in manual mode, it's long... Do you have a explanation or a solution ?
  19. Hi everyone, After hours of trying peoples suggestions and getting nowhere, I am asking for help. Basically, I have all my game backups in f/games/..... and all of these games have been given artworks using the artwork installer. BUT my collection is about 300+ games and so I would like to organise these games into folders ie f/games/Racing Games Folder/..... but when I do this it gives the folder the missing artwork icon. Basically I want to know how to give the folder that I have created (that is full of my racing games each in their own folder) an icon. Using the example provided, I have created this icon which is the usual 200x283pixels but I cannot seem to get the folder to display this image on the games menu. Is there a way to give a folder (full of my games folders) an icon?
  20. Hello! I've recently finished up some testing and fixing of some games and now a bunch of them have "Played 10(+) times". I was wondering if there's any way to reset the play count under the games title in XBMC. I'm assuming I'll have to edit some xml file but where would it be? Thanks
  21. Hi, been using this install for ages with no issues. Today after moving from one tv (on component) to another tv (on RGB, don't know if this is important) xbmc4gamers is asking me to calibrate the screen. I do this, it asks to restart, then when it starts up again it is asking for calibration again, then reset and so on, stuck in a loop. Is there a way to bypass this, or maybe a config file to change or delete that will let me back in again? I notice after calibration finishes and the restart dialogue comes up, there is a notification in the top left that says 'script failed'. Asking here as its likely an easy fix for those with the knowhow! Thanks again folks!
  22. Hey all, I want to change the color from this bright blue to a green color, or any other color. Is it possible? If yes, please tell me how! Thanks! :)
  23. Hi all i have a xmc4gamers xbox. i just want to help to enable to sound on the menus and when you are going through games to select it used to make a sound but i tripped over my controller and did something and all the menu sounds have been disabled how do you enable them again thanks.
  24. Hey Guys! I have a question. Some of my Games are widescreen patched. I used a hex editor to modify the default.xbe file Would it be possible to implement a check like: if defaultwide.xbe is present, then let the user decide if he wants to start the default.xbe or defaultwide.xbe Because sometimes I have my xbox connected to my CRT and sometimes to my Oled and this would make life WAY easier
  25. Hey Guys Sorry to Open a thread on something that should be so simple but it has Honestly stumped me. Ive had a Quick look at the Forums and i couldnt find a Link to what im experiencing so hear goes. Before the weekend i finalized my OG with the Xbmc4gamers all was working fine with no issues. Ive come back today to find that Xbmc4gamers will no longer launch. Thinking its corrupt files after abit of a move around before the weekend i decided to ftp a new set of files that i had kept knowing there are fully working. I honestly thought that would of fixed it but after a hard reboot it still remains. Is there any sort of config file i should be looking to delete, maybe to regenerate a fresh set of files? if so any help would be much appreciated. For a little more information ive tried launching this Through an added menu entry aswell as through the file explorer and both reboot to Unleash X before and after a new set of files via Ftp. Thanks In advance Morris

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.