Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'will'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 9 results

  1. i know there was a trick to reflow the gpu on a redring'ing 360 with a heatgun. would that work on an og xbox that needs the gpu to be reflowed?
  2. Not sure what happened but on startup the screen froze on the boot menu with evo x insignia. now It tries to start twice and either dies or flashes red green with no screen output. Machine is hardmod with alldin xt plus chip using lpc board ver 1.6 stock hd Is this a dead hd or something else? I thought it was a bad dvd drive ( sometimes it wouldn't eject) but am not sure. I was planning on a 2Tb upgrade but was enjoying learning FTP into xbox of games I wanted to play first knowing I was going to need more space. I hope I don't have to start from scratch .
  3. X3 install with the push button panel on the front. It will not boot to MS Dash if I push and hold the power button. It quickly flashes red then switches to blue and boots to UnleashX. If I load the X3 menu (hold white button on startup) and select "Reboot With X3 Mod Disabled" it works perfectly - boots to MS Dash. I can also reach the MS Dash by selecting it from the UnleashX menu. Why won't the power button bypass function correctly?
  4. this is an old flash drive from back in 2012. it is a none "blade" version. it's just a straight sandisk cruzer 4gb.
  5. i tried this fix https://web.archive.org/web/20090203223828/http://www.llamma.com/xbox/Repairs/ComaConsole.htm and it changed nothing. i've heard a mod chip would work. can anyone give me info on this? preferably a cheap one since i don't even know if the xbox is any good.
  6. so 2018 has been a real blow to rom sites, and im wondering what people think about emulation and modding in general for the future. Also are ALL rom sites in danger now? myself being a newbie to mod/emulation it has been a bit off a put off but i would love to hear any words of wisdom or tips for the future , thanks.
  7. Trying to do my first softmod and all is going well except my xbox refuses to actually read my disk so i cant load the save game to get the process going. Anyone got any tips for me to get it to read? This should hopefully be the last time it needs to read a disk so i just need it to work once really.
  8. So I have been helping a friend fix his xbox. We got the xbox flashed and modchip working good thanks to someone making a custom flashbios to support that chip. Whats so weird is Hexen will not load no matter what. From the HDD or the Disk drive. The xbox reads burnt disks of the same disk type/brand. Samsung drive. Right now, if you hit the eject button, the xbox boots modchip bios (evo m8 67). The xbox is a 1.1. On the non-modchip mode which is active when you power on the xbox normally, flashbios reads something weird "MODCHIP but retail bios 4817". Also doesnt seem to be able to be flashe
  9. Hello, I've got an xbox to which I've performed the trace corrosion repair on the past, as the buttons did not shut down the console properly (it only turned on after i applied power to the unit). I've ran it just with the power button working, until now, when I decided to go ahead and try to fix both buttons. But now it went bad or something, because no matter how hard I jump wires to traces A, B and D (C is fine on my board, and I can't find E) as shown on this thread, the console simply refuses to turn on anymore.the wires are just fine and they give me continuity when soldered, but th

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.