Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'when'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 15 results

  1. I have a TSOP modded Xbox (PAL) on which I want to view Region 1 DVDs. The console itself is region free and everything seems to be going fine until about 5-10 mins into the DVD, when the picture suddenly freezes and the console crashes for seemingly no reason at all. I have the video settings on NTSC M (when playing the DVD in PAL mode the picture stutter). Anyone familiar with this problem?
  2. Hey Everyone! Fifa 07 (NTSC US) always crashes during the load screen when the bar is at almost 1/4th. It's pretty much like a hard crash in windows, everything freezes and the sound loops. I downloaded the Game from Arcade Punks. I tried Unleashx and XMBC4Gamers. My xbox is hardmodded Does anyone else have this problem?
  3. Thanks to SS_Dave I put the OEM dash file on the Xbox to try and boot to there from UnleashX. However when I try to run it I get Error 21. I think it got messed up by whoever soft modded the console before I bought it (it had been sitting in that shop for a few years), but even then I did a clean UnleashX install with Rocky5's tool. I'm pretty confused on what to do. Will I need to put in Halo 2 or something with XBL to update the OEM dash, and then reinstall UnleashX using the Splinter Cell exploit?
  4. Guys, I need to know if you can transfer saves with no issues after you upgrade your HDD, is this possible? I want to upgrade my HDD using Chimp (but I have to wait for my Sata to IDE adaptor to arrive). I have access to FTP the files over ethernet, so that is no problem for me, but, would the saves work on the new HDD?? My eeprom.bin has been nulled already by following Mr. Marios tutorial on Youtube by the way. Please let me know what you guys know please! Thank you all!
  5. When your tring to solder to a circuit board and you damage it don't despair most stuff up's can be fixed If you have ripped the trace off the Xbox circuit board you need to STOP and try to relax, Walk away from the job for a minute or ten or more if neaded This is the trace that is damaged and need's to be repaired. This is a pic of a undamaged PCB same location. The red wire is what was suposed to happen 1st step Clean off the paint. I cheated and used a Glass fiber pen to do that but gentley scraping the track is ok you only nead to remove the paint. 2nd Step Add flux to the board 3rd Tin the trace 4th Prep the wire you are going to use. I use wirewrap wire for a repair like this one as it's a single strand. 5th Tin and trim the wire. I should have trimed it a bit shorter 6th Lay the wire on the tinned trace and apply heat. 7th Clean up the PCB Now rince and repeat for the other end. Once you have tested it and your happy a small dob of hot melt glue or even a dob(pin head sise) of super glue to stop the wire moving. Not on the solder joint say 5 to 10mm(1/4 inch) from the solder joint.
  6. Hello guys, We just bought an old Xbox and when trying to install Rocky5 on it using Splinter Cell, we only get a black screen when loading the save. The front LED turned to red and nothing. The TV still says it has a 50Hz signal coming. The saves we used previously modded another Xbox successfully, is there something we're missing? Like a hardware revision limitation or rewriting the saves ? Thanks in advance bros.
  7. Hey all. i hope you can help. My 'Project Xbox' (V1.4) which i generally tinker with has an Aladdin X2 running IND bios. All my other Xbox's are either soft modded or have Xceuter 2 installed. I've never tsop'd a console and was thinking that i should give it a go and move the Aladdin X2 off too one of my 1.6's that has been soft modded. Can i boot to dash, pull the chip and then flash the tsop? Assume i have already bridged the 1.4 mobo ready for a tsop flash? ( This box, like all my others has a failed DVD that doesn't read discs. so need to do all this from the xbox itself) And... what software should i flash with? Thanks heaps
  8. Hello, I just softmodded my Xbox I just got this week using Rocky5. I followed Mr.Mario11's softmod tutorial and every screen corresponded. I used the softmod tools extras kit and installed the Stock MS Dash 5960. Now when I put in a game disk, the xbox logo runs with sound and then the screen goes black when trying to load game disk(have tried different CDs). I tried to FTP a game to HDD. Xbox logo loads, am able to get rocky5 dash but game does not load(Have tried different games). When loading from HDD, xbox color of disk ejection is orange still. Xbox had not been opened, original HDD. I have tried different A/V cables. It always loads the first dashboard but not the second one. Does anyone know how to fix this?
  9. While tinkering with my Ndure softmodded Xbox, I have managed to mess something up with the files on the hard drive. I now get error 21. I'm not too concerned as I was sure to back up the eeprom. What I would like to do is use something like xboxhdm to build a new hard drive but have the softmod files included when the hard drive was being built. This way I simply put the hard drive in and I dont have to go through the process of softmodding all over again as it was included when I built the hard drive. From there I will probably just go ahead and TSOP flash the Xbox to make any future issues easier to deal with. What would be the easiest way to do something like this?
  10. As the title says, I have an Xbox with an incredibly annoying buzz/hum problem. The buzz comes from the speakers of the TV, not the Xbox itself. And only occurs when using the component cables. When using composite cables, the audio is perfectly fine. Haven't tried SCART as I do not have the cable. I'm pretty sure this issue wasn't an issue just a few months ago. I've tried using different power cables, different power sockets (in case of grounding issue)... I think SOMETIMES it depends on what game is being played whether the buzz appears. My Xbox is softmodded, with the only physical mod being a new SATA HDD using an HDD to SATA adapter. Is this a possible cause? The only other thing I can see are three capacitors that LOOK like they are bulging, but no leaking yet. The three caps in question are right below the CPU heatsink, labelled C3E2, C2E5 and C1E1.. I've attached a photo to show the caps. The photo isn't mine, I found it on Google images but it's identical to mine., Are these caps related to audio, or are they related to something else like power? So the question is... does anyone out there have any ideas as to the cause of a buzzing noise with component cables that probably wasn't there a few months ago?
  11. I've got a little over 100 games that i've FTP'd to my xbox. I downloaded and resized covers to use for icons. I can add them manually to about half of them but once I get so far through the list, UnleashX will restart and then when I go back into the games list some of the ones I've added are gone. Is there a better way to do this? Am I doing something wrong? I'm just kinda puzzled that it's working perfectly for about the first 50 games and then I get this issue
  12. My XBOX just squeeled when I turned it off. I'm thinking it could be the power supply; as it is a v1.0. Any suggestions on the best power supply to get for the v1.0?
  13. I have completely taken apart a 1.0 system and removed the clock capacitor, cleaned the CPU, GPU and both heat sinks and reinstalled them with good quality thermal paste. I intend on TSOPing this system. I know it has to be soft modded first. I’d like to solder the two points on the board to unlock write capability of the EEPROM while the system is apart. Is it okay to do this , then put the system back together, do the Softmod and finally the TSOP flash? Or do I have to put the system back together and do the Softmod before I solder the points on the board? Thanks for your help.
  14. I wonder if anyone can help me with this. It seems the Xbox is crashing when accessing www.crusaders.no (which no longer exists). I've managed to turn off RSS feeds but it makes no difference. It's a real pain as I can't ftp into the xbox because it crashes before I can establish a connection. It works fine when ethernet is disconnected. Thanks for any help.
  15. Hello all, Always finding away back to the xbox scene and loving it!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.