Jump to content
OGXbox.com

gehx

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gehx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. just a thought...it shouldn't be a BIOS issue since the BIOS has yet to load when in the Xenium OS, correct?
  2. lmao, right? and thanks for the suggestion. I have a Phillips DVD drive in that box.
  3. yeah but that's the stock IDE drive, right? My issue is w/ SATA drive formated w/ XBPartitioner . It's a problem w/ the way it's formatted...xbpartitioner....Nemesis told me what the problem was and offered a solution. I did that and it solved the issue of the SATA HDD not being accessible in the Xenium OS, however, I think I still need to do some tweaking..I'm missing HDD space, but I think I can live w/ that...He said to format C and E in evox, F and G in xbpartitioner. That worked.
  4. I've tried renaming to lowercase..I also put the same subdirs on a flashdrive. I know the xenium sees the flash drive cause I can flash BIOS' from it. so it's definitely a problem w/ accessing SATA HDD's in the Xenium OS; I also get an empty dir listing when FTP'ing.
  5. The thing I don't get is I can access an IDE HDD w/o issue in the Xenium OS; the problem is when a SATA HDD is used. I have everything connected correctly? There isn't a fix?
  6. Yes it's a Phillips drive; I've tried it w/o a DVD drive connected and w/ a Thomson.
  7. I have an OpenXenium chip installed in my 1.6 box w/ 2TB Sata HDD; StarTech adapter; Chimeric custom 80 ide cable. I just finished installing the Xenium RGB mod by Nemesis. So I downloaded all of the Xenium OS LED and Skin files. Uploaded them to their own subdirs in a subdir named XeniumOS on E:\ so: E:\XeniumOS\Skins -and- E:\XeniumOS\LEDS when I select Choose LEDs... the only thing that shows up is <Default>, not the list of leds. I thought that was weird so I made sure E:\XeniumOS dir existed w/ sub dir LEDS, yep it does. Still stumped I thought well maybe the chip isn't reading from the HDD for some reason...so I opened Disk Tools from the OS menu and selected Format Partition and choose the Z partition. Selected Master selected Yes all the way through til I was REALLY sure....it said "Failed to format partition!" Did the same for Slave. So I confirmed it's not reading from the HDD...then I thought well i should FTP in and see if I can see the list of directories, they aren't there. I put my orig 8GB IDE HDD in w/ orig IDE cable and tried the same thing....it shows the LED files and Skin files. I'm stumped trying to figure this out. I've made sure the blue end of the IDE cable is connected to the HDD. Tried ALL of the jumper locations on the StarTech adapter; Master, Slave, CS and the other one. I have no idea, I gave up for the evening. FWIW, XBMC loads fine and I can see all of my files in the dash and FTP, games and apps load fine from the HDD...so It's a Xenium OS issue; it's probably related to another issue but I'm not sure what it is so I made this post asking for help. Can anyone offer a suggestion on how to get read access to my sata HDD in the Xenium OS? TIA!
  8. yeah it's not taking a screenshot for me...I've even manually changed the default save location to the default screenshot folder and tried a totally different folder, no dice..also, the screen just flashes but I don't get a shutter sound? totally stumped
  9. I tried that...looks like that reloads the skin.
  10. How do you take a screenshot in XBMC4Gamers? Y doesn't seem to do it.
  11. this installer is really good, thanks for making this! The only 'issue' that i've found is network is set to static '0.1'..can you make it DHCP?
  12. hexen never loads...it just stays at the evox xbox linux screen....auto installer deluxe does the same thing...it just stays at the evox microsoft screen and never loads...is there anyway to get either of these util discs to load w/ a locked hdd from another xbox in this xbox? thanks again for your help.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.