Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'system'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. I installed a aladdin xt modchip and when I have the chip out of the system it powers on but when the chip is plugged in the system won't power on. Does anyone know the problem?
  2. EDIT: This item has now been sold. Thanks to all who were interested. This X3 chip comes complete with solderless header, wiring, front indicator lights and bank switches, and power button interface board. This was pulled from a working system and booted right up. I accept PayPal and will foot the bill to ship anywhere in the US. As listed in the title, the asking price is $100. Thanks!
  3. So, I took the unit apart (DVD Drive) and it looked in fairly good condition. I lightly blew it out with compressed air and cleaned the lens with alcohol (91%). The drive is a Thomson TGM600. That didn't fix the problem. Any recommended next steps? Thanks.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.