Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'now'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 10 results

  1. Hey, As the title suggests i successfully tsopd a 1.2 motherboard with a hynix chip, the flash finished and the box switched off. i powered back up and removed my hexen disc. The bios booted fine and i got to Unleash no problems. This particular hdd did not have any MS dash installed on it, i wanted to install it so put in rockys extras disc as i know it has a stock MS dash on it, clicked launch dvd and the disc started to boot as normal. All of a sudden i lost all output to my TV and the power led went orange. I left it for a few minutes and nothing changed so i powered it off. Upon powering up again i get the 3 reboots and a FRAG!!! Any ideas as to why this has happened? I have installed a known working X3 modchip and still get exactly the same result, seems that this box will not boot a bios form either the tsop or the chip. How can the tsop get fucked from just booting a disc??? Could it be an EEPROM issue? Would that cause a frag??
  2. Hi people! So i was walking pass a garbage dump waiting to be picked up by the trashmen that day, when this big bag caught my eye with some electronic gear in it. To my suprise it had loads of cables and controllers and this Xbox! That cool thing i wanted back then at the start of the millennium,.. but didn't had the money for it . Took it home, hooked it up and to my surprise it is working fine! (that attitude of people throwing working things away makes me quite angry ) I am in luck i guess. Looking up i found out it's best to mod it these days.. and found this: But it seems i can only get error 11 and not 12... i think thats why its not unlocking... as my computer can find it but Xplorer360 can't. I have Kernel 1.00.4034.01 and Dash 1.00.5960.01 ...so far my first steps into modding my xbox hope one of you know how to go further
  3. Hi guys, I know these things are rare but i kinda feel this guy is taking the piss!! £350!!! I paid only £50 for one of these in the same state (unused, boxed) only a couple of months ago!! Ebay Link to Piss Taker :) At £100 i'd consider it but tat would still be a bit of a piss take i feel.
  4. Hey guys, im new here so this is my first post and regretfully its a bad post. Being the dumb idiot I am, I accidentally flashed a 1.0-1.5 BIOS onto my 1.6b Xbox, the modchip is an aladdin from about 10 years or so, now my Xbox wont even output any video and its FRAGGING, its also not letting me open the disk tray, is my Xbox completely broke or am I able to put a new modchip in?
  5. So I got a STartech Sata to IDE adapter and successfully made and locked a new SATA 500 GG hard drive using HDM v1.9. i got an 80 pin cable and connected my SATA drive and sure enough it booted to the Xbox dashboard. I had my Rocky 5 softmod files and Splinter Cell diskready to go but I can’t load Splinter Cell - I get a message reading - “Your Xbox cannot recognize this disc. Make sure it’s an Xbox game, DVD movie, or audio CD. Also check to see if the disc is dirty or damaged.” I have tried a different dvd drive from another Xbox that I know loads the game and I get the same message. In fact I get the same message if I try to load any other Xbox game disk. Any ideas greatly appreciated
  6. These past few weeks have been a real voyage of rediscovery as I hadn't softmodded an xbox in years and the scene has changed so much - Rocky 5 was completely new to me. I was wondering how to go about installing XBMC on startup - which version is the best etc... Sorry for sounding like such a noob but this is all new to me again. I have coin ops, games and emulators like the Megadrive and Snes already installed. Any help greatly appreciated.
  7. Hi guys, I posted over at the subreddit but figured I would get more eyes here: The og Xbox is a v1.0 and I rebuilt the stock HDD with Xboxhddmaker after a failed softmod clone months back. I created my own EEPROM reader following Slot1Gamers helpful video to get the HDD key. More info is in the reddit post, but it might be TL;DR. The fact that this thing is artifacting makes me think it is a hardware issue like the GPU and/or CPU just sh$% the bed or something? The lone suggestion was to reball / reflow the board. Has anyone had similar issues and this solved it? Is there a schematic of a v1.0 board that I could use as a checkoff list if I go the reflow route? i suppose I could just take a photo and mark off areas in MSPaint or something... any tips? https://imgur.com/PCx5bff https://imgur.com/CPG979H Things to note are: - I removed the clock cap https://imgur.com/7C4PWBZ - I repaired Trace A of corrosion damage (B, C, D, E all check out continuity) https://imgur.com/eVqgBYI - I removed factory thermal compound and replaced with ArcticSilver5 Cheers guys, I want to fix this thing!
  8. Hello, I just softmodded my Xbox I just got this week using Rocky5. I followed Mr.Mario11's softmod tutorial and every screen corresponded. I used the softmod tools extras kit and installed the Stock MS Dash 5960. Now when I put in a game disk, the xbox logo runs with sound and then the screen goes black when trying to load game disk(have tried different CDs). I tried to FTP a game to HDD. Xbox logo loads, am able to get rocky5 dash but game does not load(Have tried different games). When loading from HDD, xbox color of disk ejection is orange still. Xbox had not been opened, original HDD. I have tried different A/V cables. It always loads the first dashboard but not the second one. Does anyone know how to fix this?
  9. hi, i have got my xbit 1.5 to work after 5 days messing with it i have loaded the iND-BiOS.Beta.Feb-11-05.67.bin (256k) and when i start the xbox i see a screen saying ind bios. but then it load to the standart dashboard with no new options. do i need now a hexen dvd and make a softmod to unlock everything? i thought when you dissable the modchip the xbox will start up in stock config, but when i softmod it this will still be active. what should i do next after booting the new bios: make a softmod or get another dashboard? i think it goes only like this: softmod and then the installation of a dashboard. thanks for your advice
  10. Was wondering if anyone knows of a site as trustworthy and with good selection now that the isozone is down?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.