Jump to content
OGXbox.com

Black Screen when Re-Loading/Loading From Certain Apps


99bmario
 Share

Recommended Posts

Hello, I have an issue with 2 of my apps where if I reload them or try to load a game from them I get a black screen and nothing loads up after that. When I first start the apps they load fine. I have to reset the system to exit the apps to get back to the dashboard. I have changed directories, Installed both of them under F:\Applications and F:\Games. In both directories I get the same result. 

The Apps are: CoinOps8Lite and XBMC-EmuStation

It is a hardmodded Xbox running Xecuter2 and the EvoX Dashboard. Is there something I have to change to get them to work?

Thanks for the help!

Link to comment
Share on other sites

I think you have a shortcut that is not playing nice somewhere

I tested a X3 booting to EvolutionX dash then load CoinOps 8 Massive and using the IGR it loads back the main Dash as does my TSOP flashed xbmc4games dash Xbox.

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, KaosEngineer said:

Maybe the Xbox is also softmodded. 

 

Is the softmod installer save folder present on the hard drive: E:\UDATA\21585554?

Nope, Don't have that folder in there

13 hours ago, SS_Dave said:

I think you have a shortcut that is not playing nice somewhere

I tested a X3 booting to EvolutionX dash then load CoinOps 8 Massive and using the IGR it loads back the main Dash as does my TSOP flashed xbmc4games dash Xbox.

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

I deleted all the emulators on the system that could be conflicting with it, and the same thing happened. I also used a different FTP Client, and edited my evox.ini file to point to it. It didn't work there either. Is there anything else I'm missing? I know it's not a problem with the apps, because I put them on another system and it worked. If you want I can send some images of the file system to determine if there is anything conflicting.

 

Thank you again for the help!

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, 99bmario said:

The Kernel version is: 1.00.4983.67

I would defiantly up date to either the X2-5035.67 or the Ind5004.67

Both need a config file.

The Ind config file is on C drive root directory and the X2 config is on E drive root directory

ind-bios.cfg

x2config.ini

Both can be edited with note pad

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.