Jump to content

Recommended Posts

hi all, i have here an xbox with no harddisk of its own but i had the hdkey, so i built a basic microsoft unmodded dash and locked it with the key.

it boots fine no problems at all, now what i want to do is put an 80 gig drive i have in it, and normally (at least before) i have run the softmod then used chimp to migrate to a bigger drive, but i was thinking can i just build an 80 gig softmod drive and lock it with its hardisk key?.

that would save messing around with the softmod and swapping drives, i could just build a drive and bung it in, iv'e done it with hardmods before but they had unlocked drives,  i know softmods need locking but can i leave out the middle man.

if i could take an 80 gig softmod hardisk image i have and lock it to this xbox it would save some time.

thanks,

aly.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Logh3f82
      So i have a 1.6 or 1.6b xbox and i ordered a mod chip to try modding it. i see every time someone mods an xbox that have this board that they use with it.
      I don't have that board and want to ask if its possible to  mod it without it.
    • By vicicarus
      Thank you in advance for any and all help provided,
       I was fortunate to have come across a X3 chip along with a X3 LCD Face plate. But my XBOX is TSOP, I haven't came across on the "how to" remove the TSOP instructions. Is this a possibility? My xbox is a v1.0 or v1.4(not a v1.6) I have ind bios. I don't think I made a backup of my EEPROM when I did the TSOP, not sure if this is relevant to this.
    • By prattdog
      So I had a hard modded xbox from long time ago. I followed the steps and got this img to work on that xbox. So i went out and got a none modded one. Installed a OpenXenium  following Mr Mario's youtube video. Then i installed the img onto another hard drive and everything worked beside it would not see drive G. So i tried a few things and nothing worked. But now after i get to the flubber screen. It just goes to a black screen and nothing happens. Am i doing something wrong?
       
      I am not doing this to resell these consoles. I wanna give them to my brother / uncle who wants one.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.