Jump to content
bulkchart32

Resolution Won't Change In Xbmc4gamers

Recommended Posts

Look in Settings, System, Video output

And also look in Settings, Display, Resolution should be Auto.

 

Cheers

SS Dave


Soft modding is like masturbating, It gets the job done but it's nothing like the real thing.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

better question, what are you using for output cables?..it could actualy be the cables not telling the box to display a higher res and basicly "locking out" of higher res, this was an issue i had

check all your settings and config, if it all comes out clean then try other cables, "IF" your using a pound link, and you got it off amazon, contact pound directly and see if they will exchange your old one for a new one...amazon is sitting on a HUGE batch of "old version" and wont send them back to pound for updating/replacement

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By mmmonkey
      I’m still getting to grips with using the og Xbox in 2020, well setting it up.
      I’ve got a USB powered WiFi bridge that plugs into the Ethernet port, and is powered directly from the console.
      But the console starts up quicker than the the bridge can connect.
      Is there an option I’m missing that will force XBMC4Gamers to check the network again and then it’ll get an IP address?
      Ta
      Pete
    • By janders
      I would like to remove the play count in XBMC4Gamers. If it's possible, info please. 
    • By madmon
      I finally got around to setting up my xbmc with the origin skin and the updated UI. It works great and looks amazing, but when I have it set as my default dash it boots to a black screen. I've tried using hexen 2019 & 2020 to set it as default and both have the same out come. 

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.