Jump to content
Sign in to follow this  
Mountaindew117

Emustation N64 Problems!

Recommended Posts

I'm trying to setup my n64 library and every time I use the auto scan systems option it gets to the n64 part of the auto scan and was giving me an error code "missing surreal.ini file" error. Did some googling and found that surreal.ini program file and ftp'd it to my xbox. Ran the auto scan again and now get a "Reinstall the EARTHWORMSJAMES N64 emulator. The Cbagys3DArt folder is missing" error. What do I do now?

But if I go to the Update selected systems tab and select the N64 tab it gives me an error that says "no default.xbe found in this directory" error?? Its only doing it on the n64. It worked fine with gb, gbc, gba, x32, nes, snes, ps1, & xbox but seems to get stuck on the n64?

Edited by Mountaindew117

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/2/2020 at 3:40 PM, paultje162 said:

You didn't install Surreal64 from the downloader menu. That's why you are receiving this error. 

But shouldn't it work in side of emulation-station on its own as all the other emulators work just fine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By hapyman
      Hi All,
      Can someone provide a link to Earthworm James's N64 rom pack?
      All the links to on this board have been removed or expired. Thanks in advance.
    • By shaokhann
      Good morning, guys. While I was transferring the Roma via ftp to Emustation, I realized that it no longer gives me the Downloader version. In fact if I try to download nothing happens, it doesn't make me download anything from the Downloader anymore. The cable and the rest works, in fact via ftp I can transfer. Did anyone happen to you?, maybe some file or parameter to fix? Thanks always for the availability
       
    • By shaokhann
      Guys, how come I can't transfer more than 4096 Roma to Emustation? (emulator C64).

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.