Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'loading'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 7 results

  1. Hello, In your XBOX menu: Parameter/System/Storage Devices Selecting your USB hard drive is selecting "set as capture location". A "GameDVR" folder has been created to move your "iso" into this folder, the loads will be faster. ps: I live in France, the menus will be different in other countries. Best regards
  2. Hey everyone, You've been helpful in the past and turn to you again. I got my hands on a mobo 1.2 and cleaned it up (Clock cap puked on some of the stuff inside but I was able to clean it all off with some 91% isolpropyl) looks like I was able to TSOP the points right. I was able to flash the EvoX 256kb no dvd bios but now it just gets stuck on the boot screen with the traditionally green Xbox Logo now blue. Did I overlook something when flashing the bios or not install the right kb size bios?? Im using the OGXbox installer 1.5.3
  3. I have a 128 MB Xbox. I am sure the RAM is all good, because I did run Ghost Squad and Virtua Cop 3 until recently when my hard drive died. However, since I changed the hard drive, I just get an all pink screen. I think it's either the files themselves causing the problem or perhaps the way I have them installed. I do have the Chihiro folder with mbcom and mbrom folders in it on the E drive. That's the only special thing I remember having to do. I attached the log files from the chihiro folder; one from virtua cop 3 and one from ghost squad. Not sure what it all means but at the bottom they both say "failed to launch boot.id" Any input will be appreciated! logvc3.txt logghost.txt
  4. Yesterday I ftp'd Conker Live and Reloaded to my Xbox v.1.0 , however the game doesn't boot up, instead it displays a message saying: "there is a problem with your disc, it may be damaged or dirty". I tried patching the game with ACL in DVD2Xbox but nothing happens, I still get the same error. Is there something more I'm not taking in account?
  5. Hi, just TSOPed a 1.1 with IND-BIOS 5003. I used another disk drive as the one in the Xbox is faulty. All works fine with working disk drive but when I try to boot using the faulty drive the Xbox just hangs on the IND-BIOS screen. Do I need to try a different bios? Thanks in advance.
  6. I apologize if this has been covered but I came up empty when searching. So I finally powered on my OG Xbox with X3CE and X3CP after many years. The bios was old (3294) so figured I would update. Flashed 5035 and everything is working, however for some reason when booting with the white button pressed Config Live doesn't load. Any ideas?
  7. Hey Everyone! Fifa 07 (NTSC US) always crashes during the load screen when the bar is at almost 1/4th. It's pretty much like a hard crash in windows, everything freezes and the sound loops. I downloaded the Game from Arcade Punks. I tried Unleashx and XMBC4Gamers. My xbox is hardmodded Does anyone else have this problem?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.