Jump to content
Syztemlord

X2 Pro Bios Update

Recommended Posts

Hi guys,

I've been away from the scene for ages and just getting back in.  I have a v1.0 box with a Xecuter 2 pro.  I think the current bios is 4982.

I've downloaded a new hard drive image that I'm trying to use but it doesn't work properly (something about LBA48 not enabled?).

I'm looking to update the bios, can  anyone recommend a "latest" bios I could use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any of the latest releases will work with it:

  • x2 4981 (v1.0-1.5)
  • x2 4983 (v1.0-1.5)
  • x2 5035 (v1.0-1.5 and 1.6)
  • iND-BiOS 5003 (v1.0-1.5)
  • iND-BiOS Beta Feb-11-05 (aka 5004) (v1.0-1.5)
  • Evox M8 plus (v1.0-1.5 and v1.6)

Which to use depends on the version of Xbox you have.  Most of these work only on 1.0-1.5 Xboxes; however, a couple have a specific 1.6 release too.

There are .06 and .67 LBA48 configurations available too.  06 - F only or 67 for F and G support.  No reason not to use the 67 version even if you only format/partition a larger hard drive to use only F.  

67 release must be used if the new larger HDD is over 1TB in size.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
  • Similar Content

    • By Tomos
      Is there any way to see what bios are flashed without going through all of the switch combos? 
    • By Spackie21
      Hey guys, im new here so this is my first post and regretfully its a bad post.
       
      Being the dumb idiot I am, I accidentally flashed a 1.0-1.5 BIOS onto my 1.6b Xbox, the modchip is an aladdin from about 10 years or so, now my Xbox wont even output any video and its FRAGGING, its also not letting me open the disk tray, is my Xbox completely broke or am I able to put a new modchip in?
    • By JonahUK
      I dug out my old box (v1.1 PAL) which originally had the x2 4981 bios flashed to it with the intention of getting it all updated (Rocky 5's EmuStation is the goal).
      Upgraded the HD with an old 320gb IDE, removed the clock cap and then flashed x2 5035 (256k) and all seemed good.
      Went to turn it on today and somehow the TSOP has reverted back to the x2 4981. Tried reflashing EvoX M8+ (256k), InD5004 (256k) and x2 5035 (256k and 512k) and all of them revert back to 4981 once I reboot (soft and hard).
      Video is set to PAL60 and Widescreen using the Scart AV pack. I have a composite AV pack as well.
      Should I restore back to retail (tsop & hdd)?
      Any other ideas?
      Currently, have no clue why it's reverting back to the 4981 bios.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.