Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 8 results

  1. I have a dvd drive that reads disks but crashes because the board is faulty - can I take a working board from a dvd drive with a laser that doesn't read disks? And If so is it pretty easy to do - any guides? Thanks
  2. I'm not sure what it's actually called (jewel?) but the LEDs that light up the ring around the eject button on my Xbox v1.0 doesn't work. I took the Xbox apart and tested the LEDs with my multimeter set on diode mode and the LEDs do light up (for those that might not know diode mode on a digital multi meter will usually provide enough power to light a LED). I then did a continuity test between the 3 legs on each of the LEDs to the connector pins on the back of the board and found not problems. I then powered up the board to test for voltage going to either of the LEDs and there is none., My guess is that corrosion damage from a bad clock capacitor (now removed) has caused an issue with the power traces going to the LEDs.. Is there a guide anywhere on fixing the trace(s) that provide power to the LEDs? or would it be easier to pick up power from somewhere else like from the leg of a voltage regulator or somewhere else? thanks
  3. Hi - I am trying to rebuild an xbox hard drive - I have the eeprom - a meant gave me an old Dell IDE drive - I know HDM v. 1.9 will work on it as I used it a few years ago. Does anyone know where I can get the C and E drive files for the rebuild? Thanks
  4. Hello all! I joined this site in October of 2018 and back then I was able to download files from the download section of this site. Has there been changes to the requirements to be able to download? It's not allowing me to do so anymore. I've looked for topics covering this, or a help section for an explanation to no avail. How to I get download permissions back?
  5. Is anyone interested in an partly working orange Madcatz controller. It is wireless, the rubber is in bad condition, the case is good though. One rumble motor need to be soldered, the triggers needs to be pushed hard to get them to max and it is dismantled. It comes with the receiver and all parts. I have no idea on price, so open for offers if anyone is interested. Shipping must be covered by buyer, and tbh it can be a bit expensive from here. Sent from my 16th using Tapatalk
  6. Hi everyone, I just introduced myself in the "new members" section. And now I have a bunch of questions covering different topics. I have a softmodded XBOX that I modded like ten years ago. I do not remember what softmod, what exploit, did I tsop-flash...? My setup is as follows: XBOX 1.2-1.5, 2.5"Sata-hdd, laptop-dvd-drive, VGA-connector on the back with a DIP-switch to choose vga-video-mode (so obviously i did a tsop-flash?), and usb-connectors on port 3 and 4. Everything is running again after some major issues. The box is booting to xbmc 3.0 and I can watch movies and play games from HDD (I can not find my game-dvds). But since I can not remember what softmod is installed, or what bios is flashed I want to start over. I only want to keep my games from the HDD. My plans are as follows: backup games via FTP, backup eeprom, install a new softmod, NULL the hdd-code, ( I may want to upgrade the 160GB hdd at some point), rebuild the HDD from scratch, install the latest XBMC is this the best order? what are the best methods for doing so? what software do I need (Tool-DVDs ?)
  7. I just softmodded my second Xbox but I’m having an interesting issue I didn't experience on the first. None of my demo discs will work. I tried a handful of Official Xbox Magazine demo discs. I also tried the “Exhibition Demo Disc”. My copy of Sega GT 2002/Jet Set Radio Future (which basically functions like a glorified demo disc) also appears to be affected. Trying to play any of these either directly from the DVD drive or from a ripped copy on the HDD causes XBCM to restart. It’ll act like it’s going to load for a few seconds and then it just reboots. I’ve tried dozens of other games in my collection and so far have had no issues. The problem seems to be isolated to my demo discs and copy of GT 2002/JSRF. I have used these problematic discs in my first softmodded Xbox with no issues. In fact, I have many hours logged in JSRF on my first Xbox. I should also mention that I used a different method for softmodding this time around. My first Xbox was softmodded a few years ago using SID. For my second Xbox (the problematic one), I used Rocky5's Xbox Softmodding Tool. The problematic console has a 1.4 motherboard. The working Xbox has a 1.0. I don't know if these points really matter, but I figure more information can't hurt. Any help is appreciated!
  8. I have a curious situation with a v1.4 and an X3CE installed. It seems to have troubles on controller ports 3 and 4... i found plugging a wireless controller dongle into port 3 does nothing (in xbmc) and port 4 "blacks out" the video. the console doesnt reset or anything... just switched to black screen... has something been modded or is something broken? very curious indeed

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.