Jump to content

Recommended Posts

XBMC4Gamers. In the context menu, Choose Thumb option, I selected No Thumb on a couple of the cards (Apps, Games), which I shouldn't have done. Now, no matter which theme I load, the thumbnails for those cards don't show up. I don't know where the thumbnails for the themes are stored, and I don't know how to clear the "No Thumb" option so the thumbnails will load. I tried doing an update, even though I am running the latest stable release, but it didn't help. Can anyone please point me in the right direction so I can recover from my stupidity. Thanks in advance, Colin

Link to post
Share on other sites

Can you not get back to the same menu to change the setting back?

You may need to enable edit mode:

Enter the button combination at the login screen: UP, UP, DOWN, DOWN, LEFT, LEFT, RIGHT, RIGHT,  A

The above combination will also disable the Edit mode if its enabled. Remember to disable after changing stuff.

 

Edit: Are you running the latest release 1.3.xxx?

Download XBMC4Gamers

 

Link to post
Share on other sites

KaosEngineer, Thanks for your reply. I thought I sent you a reply yesterday, but I don't see it here, so I apologize for that. In any case, with the help of James Reed, I fixed the problem today. I created a new profile and that resolved the issue.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.