Jump to content
bulkchart32

Interference With Component Cables

Recommended Posts

9 minutes ago, Acidmank said:

You might need to open the Xbox and check the caps.    I've experienced the same problem in the past.

i have several xbox's and i have changed a lot of caps on some of them but i still have the same problem. have u found certain ones that seem to be the main culprits?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By jayjr1105
      So I bought a cheapmod from ebay to try something different on a 1.6.  Soldered in the rebuild board and installed the chip, adding the one wire from the lower LFRAM via to pin 3 on the LPC header.  Won't boot from chip, and on top of that, installing the chip causes the LFRAM cut I made to then have continuity thus booting the stock TSOP chip.  I would think I screwed something up but I slapped my openxenium chip I have in my parts drawer and it works fine.  I've been looking at diagrams for 2 days now and can't figure it out.  Does Pin 4 need removed from the pin header I soldered in?  I've seen some guides that say Pin 4 can't be installed for this.
      Please login or register to see this attachment.
    • By bulkchart32
      for some unknown reason, xbmcegamers can't see the halo 2 update. it works fine with unleashx but not xbmc4gamers. anyone know of a fix?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.