Jump to content
  • Similar Content

    • By Samuel
      Hello,
      I am currently getting red and green flickering artifacts on my screen with all games with my Xbox. Not sure what the problem is. I have tried multiple different AV cables, televisions, and games thinking thinking that might have been the problem. But, it seems there is some major graphical error wrong with my Xbox, and googling the problem has not been easy. Does anyone know if there is a fix
       
      Thanks,
      Sam
    • By JBWASHERE
      Hi all

       
      I am a new member, so am not sure if this posting is in the correct place, but any help would be really appreciated.


       
      I bought a modded Xbox with XBMC/Coinops4 on it about 6-7 years ago and then stored it away without really trying it out. In all there are about 5,000 emulated arcade and console games present.


       
      I recently decided to start looking at it properly, and so far it seems to be working fine (on a HD ready LCD) except for the following issues/queries. Although not a technical person I have spent the last 2-3 weeks scouring the internet for information/answers to the below, but have not been able resolve/clarify them. 


       
      1) None of the NES games work, even though all their ROMS are present a folder named "F:\Emulation\Coinop4\Romsconsoles".


       
      e.g. The ABADOX.NES Rom is located in "F:\Emulation\Coinop4\Romsconsoles\NES_Abadox.zip".
      But whenever I try and run this game I get message "Error Opening D:\Romsconsoles\NES\NES_Abadox.zip ... No such file or directory  PRESS B"


       
      On reading this error message I appreciate that when selecting a NES game, the system appears to be looking in the wrong directory but how do I fix it ?


       
      2) After much internet searching I found out how to enable the 480p/720p settings by changing PAL to NSTC (and using component cables). On the 720p setting, the XMBC dashboard writing looks far clearer than it did when running in the default PAL 576i setting.
      However although all the emulated console/arcade games still look OK, they do not appear to be any sharper/clearer than when using the original PAL setting or when I just use just the 480p setting or even when I simply use a RGB cable. Am I missing something or does the 720p setting only apply to the dashboard and not the actual emulated arcade/console games? This question has really perplexed me !


       
      3) When running an Amiga game the system usually asks me to load a floppy disc. The Coinops Instruction Manual says that you should press the START button. However this does not work. Any ideas what I should do ? The same issue is also present for some X68000 games.

       
      Thanks in advance for any help/guidance.
      John B

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.