Jump to content
phyuck_Yiu

Just Softmodded XBox Using Rocky5 but Now When I Launch Games I Get a Black Screen

Recommended Posts

Hello, I just softmodded my Xbox I just got this week using Rocky5. I followed Mr.Mario11's softmod tutorial and every screen corresponded. I used the softmod tools extras kit and installed the Stock MS Dash 5960. Now when I put in a game disk, the xbox logo runs with sound and then the screen goes black when trying to load game disk(have tried different CDs). I tried to FTP a game to HDD. Xbox logo loads, am able to get rocky5 dash but game does not load(Have tried different games). When loading from HDD, xbox color of disk ejection is orange still. Xbox had not been opened, original HDD. I have tried different A/V cables. It always loads the first dashboard but not the second one.

Does anyone know how to fix this?

Edited by phyuck_Yiu
Spelling Error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firstly, to any mod who may see my accidental post report, sorry, twas a misclick.

 

As for the topic. What version of xbox do you have? Is it a PAL or NTSC console? Did you change any of the video mode settings after soft modding, and/or did you change the region setting in the EEPROM?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what is displayed on my dashboard:

Xbox: V1.4

Region: NTSC

Did not change Region setting in EEPROM nor the video mode.

In video settings:

Video Standard: NRSC M

Format: Normal

Multi-Region mode: off

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By greasertildeath
      I'm looking for an Xbox arcade stick
    • By Wouter A
      I have placed a laptop sata DVD drive in one of my xboxes... 
      The point is that it does work, as I can install a hdd with Aid, but game back-ups or originals do not start... 
      Why is this and what can be done about it? 
      It is a Sony optiarc Inc. AD-7560S.
      Help would be appreciated. 
    • By Keith01
      Purchased a Xbox V 1.0 that has the Xecuter X3 mod chip, unit wouldn't even boot at time i received it ( sorry been otta this for like forever and just getting back into it ). After numerous trials and errors i finally got it to boot up, switch configuration on front. Anyways seems like its missing the backup that should be on the mod chip itself, doesn't seem to matter what i try cannot find it, other problem is it only stays on maybe 45 mins and shuts down, i think its a power supply issue, going to try another power supply this weekend since i do have a good replacement for this version. Other issues is cannot turn unit on with power button, only with the eject button, also another weird issue is when its first plugged in it comes on without touching any button on the front, lots of strange issues going on here, maybe someone may have a bit of insight to help resolve these problems. First thing i did was remove clock cap, had leaked a little but not bad at all, area around it got a very good cleaning and looks great

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.