Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. Hi Everyone, I've got a 1.0 with a Hynix with DVD drive that won't eject that came previously TSOP'd. It had an older version of EVOX flashed and then the two TSOP junctions were removed. It unfortunately didn't have the LBA48 configured so thus I wanted to reflash. When I used the BIOS checker I would get Unknown. When I tried to use Flash tools (blastos and evox) I wouldn't get anywhere with flashing as it was unwritable (makes sense) Today I reapplied the TSOP junctions and when I ran the BIOS Checker I was getting something back - identfying the correct chip and flash. I grabbed
  2. Hi, I’m currently trying to figure out why tony hawk pro skater 3 keeps saying failed to save to hard disk. I’m wondering if anyone else has come across this issue before? My Xbox is hard modded and has been upgraded with a 2TB wd blu hard drive if that helps thanks in advance
  3. Console won't turn on, only blink green few times. CD drive won't open, nothing. tried to flash x3 1MB bios to 1.0 motherboard. I had previously flashed 256kB, 512kB. Any directions?
  4. Came across this on another Xbox forum: guy tried to softmod with Rocky5's XBSMT using AUF. Installer worked to a point but at the stage where you're meant to reboot, eject the game disc and the softmod install completes he forgot to eject the AUF disc, it booted and the softmod did not complete. Result blank screen and from the sound of it the Xbox is still effectively in retail state but now without the retail MS dashboard. It cold boots original game discs including AUF but running the exploit again just reboots the console and the game reloads. It apparently won't cold boot burne
  5. Hi. I have one of the modded Xbox consoles that I bought from N64Freak last year. It's a v1.0 and the power supply has failed, I've tested the console with an old PC PSU just to verify that it's the PSU and it booted. Since the PC power supply has no chance of fitting into the console, and I can't find a power supply that isn't from the USA, I'm going to buy a broken console for spares and use the PSU from that. So here's my question then, I know that a V1.6 PSU likely won't work since it has 5V on in standby and POWOK has 3.3v in standby, while all the other models only have a 3.3

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.