Jump to content

Recommended Posts

I have both Dark Alliance Games on the Xbox. The second works awesome in 480p but the first only displays a black screen if i start in HD modes enabled. As soon i activate the standart PAL mode it works. Is there a way or a patch i can use this whit HD modes?

Link to post
Share on other sites

Yes it's the sad truth. Bad i found a solution. I own the Original, so I have found a US Iso and use this. No bad feeling s from my part. If the Pal guys are so incompetent this is only self-defense 😋 EDIT: ok no solution the iso i found is only a video DVD. So back to square one

Oh and another question but i don't think i have to open a new post, what do you think of this problem:

IMG_0029.JPG.62deb539b19cfdc04e79e8c5dc59b194.JPG

 

Edited by Brainpinker
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By helltoast
      so I got a new Samsung SDG-605 drive and wanted to replaced the aging Philips on my 1.1 machine with it. except I'm having this weird problem with it.
      sometimes the Xbox hangs on the "xecuter rox my box" screen for a few seconds before booting. when that happens, the Samsung drive shows "init" rather than "empty" and won't read any discs. checking the system's settings tells me it's not recognizing the drive at all. I can get it to boot normally sometimes though, the drive works fine then.
      I've tried several things already, a different ide cable (even the stock one), power supply and cord, with and without the top case. formatting didn't help, either.
      I'm guessing it's either the ide to sata adapter (it's a startech) or maybe the cable needs to be in the correct orientation (blue on the board)? or did I get a dud drive?
    • By bulkchart32
      for some unknown reason, xbmcegamers can't see the halo 2 update. it works fine with unleashx but not xbmc4gamers. anyone know of a fix?
    • By AlaskaCC
      Working with a 1.0 console with an X3 in it and a loaded 2TB Seagate Barracuda. The drive is split 50/50 between F and G. I flashed a fresh version of BIOS 3294 and now it defaults to 137GB for F and G gets the rest. I'm not sure how to resolve this one. How can I get it to recognize the 50/50 split of F and G? I also reset the configuration to defaults.
      Thanks.
       
      NVM, I found the right option - Disk Tools > New Hard Drive Upgrade > Use Saved Partition Table = Enabled. I was looking everywhere else and didn't think to check that option.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.