Jump to content
Sign in to follow this  
immaburrama

Ms Dashboard Not Saving Display Settings

Recommended Posts

I'm trying to set my system start up in 720p.  If I go to the MS dashboard from UnleashX menu, change the settings, do a soft reboot UnleashX will come back up in the display settings I've set.  

If I power off the system and power back on these settings don't save.  The only settings that do stick are what I set in the UnleashX dashboard settings.  The MS Dashboard reverts back.

Any suggestions? 

 

 

Not sure if relevant but:

-Using a Pound Technologies HDMI cable

-Softmodded xbox using rocky5 migration to sata and upgraded ide cables

-Just removed my clock capacitor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

480p and 720p are set when you install my softmod (patching eeprom data section) so they are enabled. If it’s failing to save he settings the shadowc partition may have become write protected. 

 

Just run the upgrade older softmods option from the extras disc to reinstall everything. (Games, apps eg... won’t be effected)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Vendest
      Hi,
      I am unable to display in 720p thru component cable. Using modern 4K TV with component port
      480p / 720p are enabled in MSdash, Unleash X and XBMC4Gamers (booting 4gamers by default)
      The cable is OEM xbox 360 repurposed to fit OGxbox. (mode 2 and 3 enabled)
      I have an open xenium with LCD that displays the current resolution. I tried to boot from different bios
      Ind.5004 and X3.5035 seems to be locked to 480i
      Ind.5004 and X3.5035 (forced480p) gives me 480p but nothing else.
      While I understand that not all games are compatible with progressive scan, the dashboard and apps should run at 720p or am I missing something?
      Thanks
       

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.