Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'super'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. Hi all, First post here. Have my soft modded OG xbox that I have had for probably 18 years. Has a 120GB HDD in it, and I use it mostly for Mame at this point. Just last evening, it started doing something very strange. It boots up OK, I get the factory boot animation, "Matrix Inside", etc, but then when it transitions to the EVO-X menu, the screen only updates what looks like a frame every 2 seconds. It will slloooooowly fade in the EVO-X menu, then I can hold "down" on the controller and it will slooooowly move from one menu entry to the next. It's almost unusable. Once I start an app, everything is OK. For example, Mame works fine. It just literally takes 5-10 minutes to get through the menu to start it up. It has been probably 15 years since I have messed with this thing, as far as modifying anything. Anyone have any suggestion as to what might be going on?
  2. Hello everyone! For the last little while I've been working on reviving Xbox Live on the Original Xbox. I've made some good progress along the way including the signature check and even decrypting the time stamp. There was a forum post similar to this on AssemblerGames (Rip that forum) however I feel the need to start from the beginning. I currently have a GitHub repository that will remain to be open source for the duration of development which can be found here: https://github.com/zzVertigo/XboxLive.Server If anyone has any suggestions our happen to notice something that I am a missing it will be much appreciated :P Thanks.
  3. hey ogxbox community. i have finished the gta modded for xbox original. Now its Beta realese. (Tested in my PAL stock xbox). for information,screenshots,download,and more. Visit this siteweb: https://gtaforums.com/topic/922852-gta-san-andreas-super-modded-for-xbox-original/ List complete of change: And what is new, I create a blogspot for gta sa mods specialy to xbox. So you can find cars mods, weapons,maps and hud, tutorial how to modify the gta sa xbox without using img tool. Feel free to use those mods. please take a look at this site: https://gtasamods4xbox.blogspot.com/ finnally, if you find some slowdown in fps, or glitch, or bug. Please let me know. Thanks...
  4. Anyone have a patch or a fix to get super monkey ball running on a tsop pal console. Launching the game returns me to the dash. I have a pal console with ntsc video switch running hd component cables. Any help would be great

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.