Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flashed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hey guys, im new here so this is my first post and regretfully its a bad post. Being the dumb idiot I am, I accidentally flashed a 1.0-1.5 BIOS onto my 1.6b Xbox, the modchip is an aladdin from about 10 years or so, now my Xbox wont even output any video and its FRAGGING, its also not letting me open the disk tray, is my Xbox completely broke or am I able to put a new modchip in?
  2. I dug out my old box (v1.1 PAL) which originally had the x2 4981 bios flashed to it with the intention of getting it all updated (Rocky 5's EmuStation is the goal). Upgraded the HD with an old 320gb IDE, removed the clock cap and then flashed x2 5035 (256k) and all seemed good. Went to turn it on today and somehow the TSOP has reverted back to the x2 4981. Tried reflashing EvoX M8+ (256k), InD5004 (256k) and x2 5035 (256k and 512k) and all of them revert back to 4981 once I reboot (soft and hard). Video is set to PAL60 and Widescreen using the Scart AV pack. I have a composite AV pack as well. Should I restore back to retail (tsop & hdd)? Any other ideas? Currently, have no clue why it's reverting back to the 4981 bios.
  3. I have been working on my first moded xbox i Tsops flashed ind bios on it and all went well next i was working on a HDD Chimp would lock up every time the new drive was plunged in so i went to format it useing HEXEN 2017 it did finish the format when i boot this drive i get to a Black screen no errors and i can reboot hexen tried it 2 times last night any ideals of what i can do info on this hdd its on the list for 1.6 with 80 cables i figured it would work on a 1.0 with tsop and 80 cables its SATA have a converter with compactors and a jumper and padding on back im at a Total loss at this point

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.