Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dev'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. A fellow Xbox fan requested that I put an X3 modchip in his Dev Box so he can use all 128M of RAM, although we had a conversation about the limited library. He wants the modchip instead of a simple TSOP. I have the mainboard and drive working. It boots to the MS clock/calendar initially. After setting the time I am able to see 3 standard menu options: Memory, Music and Settings. Clearly it has not been updated to include Live. The only game save is Revolt (Microsoft ATG). It will not play a game but gives this message: "You need to connect the DVD Playback Kit receiver to a controller port to watch movies. Remove the disc to continue." I have a brand new DVD Playback Kit so I put it in. No luck. Tried a movie DVD. Still the same message. I pulled the EEPROM using PonyProg. It looks okay although it will not load into LiveInfo. ConfigMagic also rejects it. I have looked through the raw edit of the EEPROM but am not sure what to look for. This one seems like it is above my pay grade! I am hoping for another perspective on it. I must be missing something here but don't know what it is. Any help? Thanks.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.