Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'screen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

  1. Tried it with 2 sets of component cables and had the same result. It's a 1.6 model and does this with various games, maybe 30 games total I've tried. Sometimes it doesn't do it all for 30min, then it'll flicker constantly for an entire hour. Super frustrating. https://youtu.be/wFh10gwcS6E
  2. I'm using the latest XBMC for Gamers. After installing the Title Update from the DLC Section of JRocky5's downloader the game won't launch. Things i've already tried: Tried launching the game from other dashboards with no luck. Retransfered the game to the xbox hdd. Formatted cache, deleted every folder with the game id (4d53006e) inside TDATA and UDATA. Still the game boots onto a black screen. Reinstalled the MSDashboard, nothing changed. Anyone knows how can i completely remove the Update?
  3. I could play almost every game I've tried, if one of them behaved incorrectly I downloaded an other version and eventually it was perfect. But not with this game... I tried many different version, and all of them giving me the exact result.I start the game, and the black screen remains, even my monitor lose the signal coming from the xbox. The xbox is not turning off, it keeps running. I tried playing it from the HDD. Is this one of those games that can only be played from DVD? Or its something with uncommon copy protection, like Fight Club?
  4. I have this 1.4 Xbox that I've been tinkering with trying to being it back to life. I have plenty of other MBs so this has been more of a journey project more than the need to have a working board. The board initially would flash red. I took out the eeprom and it wouldn't read stable. I replaced it with a new chip and flashed it with a few different images finally settling on an image of another 1.4 that works. It now boots to a black image with a solid green light no fraging. So I ripped out the tsop and it also is awful, it has a few hundred unstable bits. So I decided to just install a modchip. Installed an openxenium and was able to boot into xeniumos! There was horrible diagonal lines that looked like interferance that would progressively get worse until there was major graphical glitches. I saw power issues could cause problems so I replaced the power caps below the CPU. Problem persisted. Replaced the powersupply, everything looks clean. Flashed M8+ onto the Modchip go to load it and the screen goes blank. Any ideas for things to try would be appreciated. Thank you
  5. It's a chipped (Aladdin Advance) Rev 1.0 OG Xbox. It's quick soldered (not using the pins, D0 grounded to (https://imgur.com/a/jdytwmN), I removed clock capacitor as well it didn't leak. I tried it without the chip on. Same problem. Put new thermal paste on both cpu and gpu. Same problem. I don't know if it's the modchip or the Xbox is actually broken.
  6. So I found my old Original Xbox from a while ago and decided to turn it on to see what games I had and what was on the system. When I turned on the console using the power button the screen was black (no signal). But, when I pressed the disk eject button it started up with the boot screen playing but sent me to the error screen with the code 05. The console has a Duo x2 Fujitsu mod chip and from what I remember the console used EvolutionX as the dashboard. The mod chip also flashes red when I turn on the console (not sure if this is bad or not)? I didn't make any changes to the console so I'm confused as to what happened to it? Does anyone know what the problem is?
  7. There must be a step to this process that i'm not aware of when it comes to this particular xbe. Why is this happening?
  8. Hello i need help navigating the standard XBMC4GAMERS skin because it is totally black (but I can hear the navigation TICK) i have a 2003-09-02 XBox I soft modded with Rocky5. I am having trouble with the upgraded 500g HD. I have selected a skin that is just a black screen. I did this because the 480p 720p option was greyed out in the options menu. I’m hoping I can just select the original skin and everything will go back to normal. but if this is a fatal error I have the ability to FTP on my laptop to fix the deleted .xbe or any other file required
  9. Hi I’m having issues Getting X2 wolverines revenge to run/play on my modded Xbox I’m using XBmc4gamers I tried so many ways to get it to launch I redownloaded I bought a hard copy tryd burning it to the hdd tried playing it from disk tried turning off and on settings for 480p,720p,etc still nothing please help
  10. Hello, I am new here so apologies if I'm posting this on the wrong forum. I am currently running a v1.6 Xbox with Rocky5's Softmod (v1.1.7) and XBMC4Gamers and am met with a black screen when booting the game 007: Everything or Nothing from my HDD while using component cables. My legitimate NTSC copy of the game was ripped to my HDD via dvd2xbox (with ACL processing enabled) and I have enabled Force Progressive video mode via the NKPatcher settings (followed by a reboot). I have attempted to boot the game while the following resolutions have been enabled on my console: 480p (y) 720 (y) 1080i (n) 480p (y) 720 (y) 1080i (y) However, neither of these configurations seems to result in the game displaying properly. If anyone has any troubleshooting ideas, I would be greatly appreciative. Thank you.
  11. Hey guys, Wondering if someone might be able to help me with this. Recently installed OpenXenium on my 1.6 with LPC board (pics attached). Xbox turning on just fine but getting a black screen when video cables connected. Tried both component and standard composite. The Xbox led is green as per usual. The chip led itself actually flashes so I know its getting power BUT after it flashes a few colors the chip LED turns off and I'm left with a black screen on the tv. When i remove my video cables from the xbox and only have the power plugged into the Xbox the chip LED stays on, flashing every few seconds between red and yellow. Xbox boots fine to dash with chip unplugged. The machine is soft modded. Could that be causing an issue getting to the Xenium OS screen? Losing hope on this. Thoughts?
  12. Im looking for some ideas to try before I look for a replacement xbox. Im not sure if i can do anything else at this point. My xbox was soft modded for some time, but I wanted to do a tsop to unlock the drive and then put in a 2.5 inch 500 gb sata drive. I did the tsop (i have a v1.5) soldered the 2 point and flashed the tsop with hexen 2021 disc. Put in my sata driver with adpater and 80 pin cable and everything was great. I started uploaded the library that i have. I also removed the supercap. I was down to my really scrached discs and was trying to see i could get good copies from them, but gave up. I picked up some new titles and went to install them and the xbox wouldnt boot. I get the evo/xbox splash screen to a blank screen with the orange led. Tried booting hexen or soft mod or game disc and nothing. I tried cleaning out the dvd drive, that didnt help. The last thing i did with the drive was watch it with the cover off. It doesnt appear to be trying to focus nor does it appear to be emitting a laser. It does move the laser head unit on the rails. But i dont think this should stop a boot to harddrive? I went back to the ide drive and the 40 pin cable and no change. I tried combinations of hooking up pc cdrom to the ide and dvd on the power. Thought maybe the dvd drive was corrupting the ide bus. Ive checked my caps and board multiple times. The only thing i was suspicious of was a pin point spot on the nvidia chip, i hope it didnt melt itself inside. So thats where im at, i think my dvd is toast and maybe the ide on the motherboard is broken.
  13. I am getting a message pop up when a game disc is put in that says “this is an Xbox game disc. Please put it in your Xbox to start playing”. (Pic attached). I have the DVD remote receiver installed. If it’s removed I get the you need to connect the DVD playback kit receiver popup. Seems pretty weird to me that it IDs it as a game disc then tells me to put it in the Xbox when it is already in there. Has anyone ever seen or heard of this before?
  14. Hi all i need help with quake 2x it was preinstalled on my xbox when i bought it from a modder but i stuffed around with the graphic settings and now when i go to launch it all i get is a black screen. i have tried to re download the game but all i found was a beta 3 copy i tried to install it but i get the same issue every time i boot the game all i get is a black screen. ive tried to email the developer but the email seems to no longer work any help would be great thanks
  15. Hi, been using this install for ages with no issues. Today after moving from one tv (on component) to another tv (on RGB, don't know if this is important) xbmc4gamers is asking me to calibrate the screen. I do this, it asks to restart, then when it starts up again it is asking for calibration again, then reset and so on, stuck in a loop. Is there a way to bypass this, or maybe a config file to change or delete that will let me back in again? I notice after calibration finishes and the restart dialogue comes up, there is a notification in the top left that says 'script failed'. Asking here as its likely an easy fix for those with the knowhow! Thanks again folks!
  16. Hey everyone, You've been helpful in the past and turn to you again. I got my hands on a mobo 1.2 and cleaned it up (Clock cap puked on some of the stuff inside but I was able to clean it all off with some 91% isolpropyl) looks like I was able to TSOP the points right. I was able to flash the EvoX 256kb no dvd bios but now it just gets stuck on the boot screen with the traditionally green Xbox Logo now blue. Did I overlook something when flashing the bios or not install the right kb size bios?? Im using the OGXbox installer 1.5.3
  17. Tysonb

    Weird screen

    Hi there, Suddenly my xbox has a blueish screen. When it boots what normally is green is now blue and also my dashboard is missing the green color. Does anyone has an idea? Ive ruled out: Tv settings Dvd drive Hdd Ide/sata adapter Video cable
  18. What ups So glad I found this awesome forum for the OG. I installed an OpenXenium chip and now I don't know what to do. My goal is to swap the original HDD (which is EVOX softmodded) with a spare 1TB I have laying around. I tried adding the retail kernel to the launch menu but it isn't working. On the original HDD the xbox boots to a black screen, on the spare HDD the xbox boots to an error screen. What is my next step?
  19. Hello all, I have an Xecuter 2.6 New and Sealed and this - XBOX JoyTech 6" Screen NEAR MINT - Retro Boxed - Super Rare | eBay plus a RARE Xbox to Jamma converter and harness. I am also considering the sale of my arcade machine... Needs some TLC but not much - I am UK based Thanks Its open to offers as it needs to go... I will upload pictures ASAP
  20. Hello, I have an issue with 2 of my apps where if I reload them or try to load a game from them I get a black screen and nothing loads up after that. When I first start the apps they load fine. I have to reset the system to exit the apps to get back to the dashboard. I have changed directories, Installed both of them under F:\Applications and F:\Games. In both directories I get the same result. The Apps are: CoinOps8Lite and XBMC-EmuStation It is a hardmodded Xbox running Xecuter2 and the EvoX Dashboard. Is there something I have to change to get them to work? Thanks for the help!
  21. Hey guy, I've been having an on going issue with my xbox's lcd screen. I've had the screen installed for atleast 6 months and im happy with it. But it seems it constantly blanks out mid game and sometimes will come back after a few minutes, there is a few times where the screen will actually dim(more than what I have it set to) then blank out shortly after. I've also notice after booting if I go into settings and switch it on and off it will not go blank. I've gone through the lcd.mxl and revamped it to removed most scrolling texts or any character that isn't supposed by the 2004a lcd, reflowed my solder, reprogramer my arduino, reflashed my openxenium but still no luck. It also does the exact same thing in xbmc4gamers. Any help would be great. Xbmc4xbox Origins skin + ui update Openxenium Spi2par backpack + smbus wires 1.0 xbox
  22. 519 / 5000 Resultados de traducción I bought an original xbox with a softmod and no harmod, I did some research and decided to load jet set radio future by FTO in the games folder in E: to see if it worked but when I started it it only stayed on a black screen, when I restarted the LED changes to orange after starting the xbox startup animation, but does not progress from there. I open the tray and close it but nothing happens. Any help would be welcome, because the xbox was a gift from my girlfriend and I don't want to give her the bad news that I broke the xbox the first day I dont have de HDD key, no backup or anything since i was new in this softmod topic. I dont care if i have to delete everything.
  23. Hello, guys Today I updated my softmoded Xbox with Rocky5 softmod and xbmx4gamers ...everything was ok, until I started to download artwork downloader which is over 600 mb and placed it in E: In the same time I uploaded a game with size of 4gb by mistake in E: again instead of F: So, now the xbox starts green animation and flashes like to start the dashboard, but continue on black screen. My only suggestion is that I consumed the entire E: and on that drive is the xbmc4gamers folder, too....I dont know, but if the dashboard need some space on start maybe that cause the black screen...any ideas to help??? Also, is it possible to connect the hdd to a pc and xplorer360 app to erace that game from E: and to make some space on that drive??? Any help is welcome! Thank you in advance!!!
  24. Hi folks, Thought I'd share a pic of a nice Newhaven Display OLED which works nicely with the OpenXenium for me. I just used the Arduino Pro Micro but not on the spi2par2019 board, since it's oled (no backlight etc), plus it's no use anyway since oled has a 20 pin varied connector that doesn't match obviously. You need to be careful setting the pins up. It's using the same hd44780 parallel 6800 4-bit interface (not i2c) - I just set the oled using jumpers soldered on the back as per pdf. I added the initialisation code into the .ino and changed some of the hd44780 commands up as well. You also have to edit the liquidcrystal library too - bit of a faff, I'm no coder but managed in the end after a week. You can get it on Mouser etc, different colours. Ugh it's £22.80 plus the vat though Rough first youtube vid on ipad - turn up volume.
  25. Greetings! I used the evox_m8+67-NO-DVD.bin bios to flash my xbox and now when I boot there's a blank screen and the dvd drive light is orange. What to do to fix that? I have a version 1.0 xbox. Thank for any assistance.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.