Jump to content

Welcome to our site

Take a moment to join us. You can sign in with Facebook with a couple of clicks. No need for a lengthy registration. We also have Tapatalk support so you can use this forum on your phone the same way you use facebook. It will keep you notified.

Sign in to follow this  
psnap777

Softmod Installer Deluxe V5.11

Recommended Posts

Hi Guys. I'm new to modding the XBOX. Just soft modded a V1.1 XBOX and using Softmod Installer Deluxe v5.11. Everything seems to have gone fine but now the light around the eject button is solid orange and the eject button doesn't blink when the dvd drive is reading a disk. From what I have read, this seems to be normal after modding and I have also read about where to go into settings to adjust the lights. But what I have not been able to do is figure out how to get it back to looking stock. In other words, I just want the light to be solid green when booting up and while running, and have it flash green when the system is busy. I have tried setting it this way in settings but it doesn't seem to work. I'm not sure what I'm missing. Any suggestions would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
  • Similar Content

    • By TheCodeMan
      I have a Halo Edition 1.4 softmodded XBox that I'm trying to upgrade with a SATA drive. I bought a couple of the Kingwin adapters and I've tried about 6 different SATA drives with no luck. I've tried using both Hexen 2017 and Slayer to no avail. I've tried different 40 pin and 80 pi cables, pretty much changed out everything. Of the six drives I tested, I got one to format all the way through using Hexen but it will not boot the Xbox, just gives the standard error. I did lock the drive and backup the eeprom. I worked all day on this Sunday and frankly I'm about to throw in the towel. It's so painful trying to get new tech to work with old tech. I'm just looking for a little guidance, perhaps something simple I missed. Also, is the a tut for removing the battery / clock capacitor? 
      BTW, as a last resort I do have a Startech adapter on order. 
    • By go4bass
      can anybody help its a original xbox version 1.6a
    • By go4bass
      hello im a newbe im trying to softmod my original xbox without a game or usb adapter i get as far as opening xplorer 360 and it doesnt detects the partions the drive is hotswaped into my pc and the computer management detects the drive but the xplorer360 doesnt please help its a 1.6 a version xbox 
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.