Jump to content
OGXbox.com

Xboxhdm23usb error 121


Kennethk
 Share

Recommended Posts

I've tried several different usb to sata devices even plugged in the HDD to my main sata's PSU port using sata to usb and have tried to unlock the HDD however it just spews out error 121 ATA is disabled, I'm hoping someone out there knows a fix around. I've tried chimp also with failure to unlock and ide 80gb HDD. Would it be best to leave HDDs unallocated while using xboxhdm23usb?

Also does it normally take some time building the drive? When I try to just go ahead and run xboxhdm it just lags out at creating sectors. Sorry if this is the wrong board new here would appreciate any advices. I'm using beta 4.

Edited by Kennethk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By ChThC1991
      After 10 years of brake I bought 2 Xbox
      So like in the title  
      One I bought already chip moded Xbox  Xecutor2 3b pro  and Avalaunch 
      when I turn off chip I don’t know why I’m was extra softmoded  Xbox 
      when I was trying change size of the partition by mistake I formatted hard drive ( I have back up eproom) 
      first he show me error 16
      I was using second softmoded Xbox and chimp program to fix error 16 
      in unlock disk with original eproom 
      copy all partition c 
      and later lock the hardrive 
      now I have error 21 and I was trying everything and can fix this ;(  it’s any change to fix this Xbox 
      he don’t wanna boot Hexen was trying 2018 and 2019 
       
    • By Joelma
      Hello Friends. I need some help: my Original Xbox 1.6 (has an aladdin modchip and 500GB SATA HD) used to work very well. Suddenly one day it started to show error 13. Now I realized that it only works when I connect the HD on the middle connector of the IDE cable and the DVD drive on the end connector (this way it works correctly). If I connect the normal way (DVD in the middle connector and HD in the end connector) it shows error 13. I am using the stock IDE cable and I tested other 40 wire IDE cable and the result is the same. Does anybody know why this is happening? Is this happening because I am not using a 80 wire IDE cable? But it used to work with this stock cable. Can somebody help me to understand this problem?
    • By Johny white
      Got an open xenium board which I wanted to add LCD with when installing, already ordered daughter board for spi2par2019 and on its way through UPS. While waiting for this, I thought I'd compile and upload spi2par2019.ino to the Arduino Pro Micro Leonardo board I got but getting the following error towards the end of the compilation.
       

      C:\Users\amr\AppData\Local\Temp\cc9DUfI4.ltrans0.ltrans.o: In function `readSMBus(unsigned char, unsigned char, char*, unsigned char)':
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:474: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:474: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:474: undefined reference to `TwoWire::beginTransmission(unsigned char)'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:475: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:475: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:475: undefined reference to `TwoWire::write(unsigned char)'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:476: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:476: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:476: undefined reference to `TwoWire::endTransmission(unsigned char)'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:477: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:477: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:477: undefined reference to `TwoWire::requestFrom(unsigned char, unsigned char)'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `TwoWire::read()'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:479: undefined reference to `TwoWire::read()'
      C:\Users\amr\AppData\Local\Temp\cc9DUfI4.ltrans0.ltrans.o: In function `setup':
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:94: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:94: undefined reference to `Wire'
      C:\Users\amr\Downloads\spi2par2019/spi2par2019.ino:94: undefined reference to `TwoWire::begin(int)'
      collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
      exit status 1
      Error compiling for board Arduino Leonardo.
       

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.