Jump to content
  • Similar Content

    • By RexMundi
      I did search first before posting and couldn't find any threads specifically talking about this.  I'm sure I'm missing something obvious.  I have tested with an original XBOX S Type controller and a 3rd party controller.  I have also tested with a USB keyboard and an adapter.  None of which work when I enter XeniumOS.  However, the controllers work when modchip is disconnected.
      This is a 1.4 revision XBOX.  I assume it must be one of my solder joints to the modchip.  I have already reflowed these joints multiple times to fix another issue.  Unfortunately, I closed the machine up before I realized the problem.  Anyone know which pins I should focus on?  Is there a way to test continuity between LPC header pins and the motherboard?
      Thanks for any help you can provide.
    • By KitMikro
      Hi,
      I have been searching for a way to disable the profile picture of XBMC4GAMERS. I only have one profile and it is set to auto load.
      Looking at /system/userdata/profile.xml 
      there is the line <thumbnail pathversion="1"> that shows where the current image is located but if I delete it, there is still an empty square shown.... 
      now how do I get rid of this square?
    • By mpnet
      Hello everyone,
      i'm new on the scene and a month ago i started with my first modded xbox project. I'm from the Netherlands and have a pal 1.6 hardmod xbox with EVOX M8 bios.
      I make it to ntsc so i can use all hd modes and using the pound hdmi cable. My goal is to have a xbox with all games that where release on it on 1 disc. So i put a Seagate 3TB disc so i get the max of 2TB and use xbmc4gamers as dash. I found almost all games now, its a pretty challenge to fit them all (using soms ntsc instead of pal games or deleting all un needed files ).
      i'm now in the mode to test al games (i start the game and go to the first level) and now i''m on the letter c with the club football games. There are around 36 titles (2003 and 2005 versions) but non of them starting. When i started it it goes to a black (blank) screen and nothing happend. I try different sources from games, all the same. Patching ith with 480p loader has no effect. I can find an ACL patch and default patching doesn't work. I don't think it's a image problem, because all club football editions don't start. All other games (so far i tested, now about 200 games) are starting fine (sometimes with patching or finding an other source\version of the game).
      Any idea how i can start these games to work?
      Greetings,
      Mpnet

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.