Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ring'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I'm not sure what it's actually called (jewel?) but the LEDs that light up the ring around the eject button on my Xbox v1.0 doesn't work. I took the Xbox apart and tested the LEDs with my multimeter set on diode mode and the LEDs do light up (for those that might not know diode mode on a digital multi meter will usually provide enough power to light a LED). I then did a continuity test between the 3 legs on each of the LEDs to the connector pins on the back of the board and found not problems. I then powered up the board to test for voltage going to either of the LEDs and there is none., My guess is that corrosion damage from a bad clock capacitor (now removed) has caused an issue with the power traces going to the LEDs.. Is there a guide anywhere on fixing the trace(s) that provide power to the LEDs? or would it be easier to pick up power from somewhere else like from the leg of a voltage regulator or somewhere else? thanks
  2. I got a system in today from eBay (of course in "Perfect Condition") except when I powered it up it had a Flashing Green Ring / Won't Fully Boot or Read Disc. I opened it up and found that nice dent in the DVD drive. Swapped out the drive and it worked fine. Thanks for the assist Blake!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.