Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'stellar'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 9 results

  1. I've upgraded my old XBlast + XboxHDMI setup to Stellar XboxHD+ kit and after powering on the system I have no video output. There's a green LED in the XboxHD+ PCB but it's not lit. I've measured the 5V pad and I'm getting around 4.91V. I've also replaced the QSB with a newer revision and it's measuring around 130 Ohms. Stellar board have been updated to the latest firmware before installing and the link cable is connected. Anything I'm missing or should I RMA it?
  2. Hi I did mod one of my 1.0s with the stellar hhdplus and the stm works so far sadly "EvoX Titan 128MB HDPlus UDMA4 YD" does only really work if I press eject Cerbios has no problem with booting up, but only shows picture when the hdd has been read. Gruß Edit: I use a cheap U4 adapter.
  3. Thoughts? Looks very interesting https://makemhz.com/blogs/news/announcing-project-stellar-plus-more
  4. Hello all, Browsing the site, I am aware of some drama surrounding these chips. To be clear...I want no part of that. I am having a repair done on a modded Xbox, it has an SSD already installed, it was running Open Xenium with Make MHz HD Kit. I have been given the option of a good price on a board with Stellar HD+ I just wanted to know if anyone can tell me whether some features are now available with Stellar? Specifically the UDMA and TRIM support... Also, I read somewhere that I can use Xbox One controllers like an ogx360 setup with Stellar too, is that possible? Cheers!
  5. As title suggests... a new announcement was made today that the new xboxHD+ boards will no longer require project stellar to work. https://makemhz.com/products/xboxhd-legacy
  6. Does anyone have any idea or clue why after converting my xiso's to CSO the games load extremely slow?
  7. Hello good evening guys, I need to clear a doubt about the Xbox HD and the chip.... Come on, My Xbox 1.6 already has the Pin headers installed, and I want to buy Chipmod PROJECT STELLAR, I just fit it in and ready? Since you have everything done.... and another thing I'm going to buy a HD Western Blue, would that be the right one?
  8. Does project stellar chipmod work on an xbox 1.6? And does it work independently of MakeHD+?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.