Jump to content
  • Similar Content

    • By GoTeamScotch
      I got a SPI2PAR2019 kit and an HD44780 compliant screen and tried to wire it up last night but ran into some problems. The LCD just shows zeroes on the screen. When it first powers up, I see 2 of the 4 lines filled with solid-square characters (two full rows of solid boxes, rows 2 and 4). Then after the Xbox boots up further, the screen goes blank, then shows zeroes (see photo). I'm also seeing some flickering on the screen showing the zeroes.
      I checked the wiring diagram of the LCD I'm using and verified that points #1-16 correlate to points #1-16 on my LCD, so I don't think it's that. I also tried powering the arduino with a USB battery bank and that didn't make any difference. I have a 2nd LCD that showed the same issue. I have a 2nd spi2par but haven't wired that in yet. I've enabled LCD options in XBMC to no avail.
      SPI2PAR2019 from Please login or register to see this link.
      White on Blue 20x4 LCD Character Display from Please login or register to see this link.
      Wired through an OpenXenium modchip.
      Thoughts:
      Shorten wire going from spi2par to LCD. Try getting rid of the wire entirely and just soldering the spi2par straight onto the back of the LCD. Perhaps the spi2par doesn't come pre-programmed? Not sure how to tell if it is or not. (I asked the seller for details) Please login or register to see this attachment.
      Please login or register to see this attachment.
      Please login or register to see this attachment.
      Please login or register to see this attachment.
    • By NRK
      tried to install the aladdin xt plus2 on my 1.6 and ... last connection i had to make didnt go well ... i feel bad
      the point didnt want to tin, ended up destroying the point and traces around it
      is there anyway can i fix this mess ? 
      Please login or register to see this link.
      Please login or register to see this link.
      (its my first time soldering dont be too mean on me lol) 
      thanks for future inputs
    • By ludvig82
      I finally got the parts for internal mounting of the OGx360, but i am not sure what to do with the reciever. Anyone got good ideas for where to put it internally, and in that case, how to get to the sync button easily?
       
      Is external mount best?
       
       

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.