Jump to content
  • Similar Content

    • By blainelocklair
      Hello, fellow OGers!
      That thermal compound from the factory is failing in our beloved consoles. It can lead to rising temps and possible chip failure. It's s pretty straightforward process to replace it, and I've put together a tutorial video to help you out if you haven't done it yet. Enjoy, and please share any comments you have. Thanks!
       
    • By sapi3nt
      I have a xbox. I softmodded then removed softmod. All went well. Softmodded with unleashx and later removed. All was fine. Then yesterday went to softmod with sid. In middle of process or at end xbox shuts down like normal. Then turned back on and now red/green flashing ring and video is not working. Any ideas? I have tried letting the clock reset but made a sure not to leave the console off more than about 5 to 10 minutes. I have left it on all night trying to find a solution. I am worried if I unplug it or power it off much longer it may turn into a brick. Any ideas? I loaded and backed up everything correctly. I have 2 video cables and checked that as well and no dice any help would be appreciated. The video im sure went out with the new softmod install. Not sure why. Any help would be appreciated. Id rather fix than throw it at the wall lol.
    • By blainelocklair
      Hi everyone!
       
      I TSOP flashed my Original XBOX 1.0 and everything went great. I put together a video about it to share my experience and help you out with it if it's something you want to do to your XBOX 1.0 or 1.1. Enjoy!
       
       

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.