Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'random'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Hi everyone, I recently dug out my barely ever used original Xbox. I've bought it brand new in 2002 and used it for about few weeks. Anyways, I was able to successfully softmod it (using Krayzie softmod via Hexen disc). Everything works great! It plays copies of my games from HDD etc. but I have one huge issue, namely the video cuts out randomly for about a second and comes back. I've tried multiple cables, 2 component cables, regular AV cable which I've had for it as well as just bought Xbox HDMI link cable. All of them do that. Basically, no matter which game do I play, the screen randomly flickers black for about a second and comes back. I live in the UK so I used PAL to NTSC switcher to be able to play games in 480p as PAL is 480i only in pretty much 95% of the titles. In the beginning I thought that maybe it is the issue with the PAL to NTSC switcher, but even when I revert it (games are then playing in 480i) it still happens. I'm seriously lost and don't have a clue why is this happening. I can live with it, but you can imagine how annoying it is at the end. Is there anyone who experienced a similar issue and knows how to resolve it? PS. Funny thing is, that while I wasn't able to find a similar issue on that matter about the original XBOX while googling it, I noticed that people have had similar problems with X360 and Xbox One. Thank you in advance for help people.
  2. Softmodded xbox Was working perfectly fine until a few weeks ago, when it booted in to xbmc and the screen froze. Rebooted, got a little further before freezing. Rebooted again, put a dvd in and it froze when loading the DVD menu. Not sure what is going on, but loaded up midtown madness 3. Got through the menu system in to a game, was taking a corner and the picture froze, engine sound still playing and my controller vibrating constantly. Any thoughts? I'm thinking caps or on their way out

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.