Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'out.'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. So I have finally gotten a grasp of everything but the N64 emulator. I downloaded EWJ ROM pack, copied over the surreal64 folder into the emulators/n64 folder, copied some ROMs over in the roms/n64 folder. It scans and actually shows my files scanned but always comes up with a script error saying it cannot make a list. What am I doing wrong exactly? I've read how frustrated rocky5 is over people asking about this same issue but I followed his instructions as he laid them out on a Reddit thread. I'm stumped. Any help is greatly appreciated. Thanks.
  2. Just picked up an Xbox, was about to do a tsop and drop in a sata hdd but when I tested it out (it powers on and loads games) the display looks wrong with the colors somehow. Certain colors and/or scenes are very washed out or blown out. Some scenes or parts of scenes look almost normal at points but something is clearly wrong. Any ideas?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.