Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mainboard'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. 1. Xbox motherboard 1ghz CPU and 128mb Ram: 100€ 2. Rev1.6 Motherboard- Aladdin Chip and internal HDMI mod with 5.1 digital Audio support: 90€ Here's a youtube review comparing my HDMI mod to a component cable and a normal AV-cable. It's in german but the video quality comparison should be clear enough. 3. Xbox Alpha Development kit soundcard: 35€
  2. Hello Folks, I try to intsall a XBIT 1.5 Chip in a 1.6b console. I was having a pretty bad time, since most of the information is gone due to forums and websites are not available in 2018 anymore... But thanks to the wayback machine, I managed to get some information about the installation process of the chip. Well, it looks like that the chip is/was only compatible to v1.0 to 1.5 and the 1.6 revision was not out when this chip was released (I've read somewhere, that there is a 1.6 adaptor board). Anyway, thanks to google, I found out that it should be possible to use that chip in a 1.6 console, but I'm unsure if they used the 1.6 adaptor. After rebuilding the LPC port, I installed the chip as usual (Double checked the pinouts from thechip and the LPC port), left d0 unconnected since I've read, that this is not necessary on 1.6 consoles and performed a LFRAME cut. I flashed evolution-x m8 1.6b bios to the chip with a virutal installation of windows xp (the softwate really sucks and won't work on WIN10...) Well, all I get is the christmas light (Console turning on and off 3 times and flashes red/green) without any video signal. If I bridge the LFRAME signal with tweezeers, the console boots as usual. This either means, that either the connection between the console and the chip is wrong or the chip is broken and I don't know how to find that out. I tried multiple thing, like reconnectnig the LFRAME, soldering in D0, used the 1.5 pinout for soldering, used the 1.6 soldering (but without the adaptor). At the time, I think the chip is broken, because flashing works, but validating the files gives me an error. As said before, I read on a german forum, that you can actually use any not 1.6 compatible chip with a 1.6 console by cutting the LFRAME and not connecting the d0 point. Won't work for me Has anyone some tips, help, suggestion for me? Thanks in advanve!

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.