Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'incompatible?'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi everyone, I recently did a 128MB mod on an Xbox 1.1, which was successful. Console booted nice, and ran for hours while gaming, even with a small NV & FSB overclock. I decided I didn't hate myself enough, and decided to go even further and replace all the K4D263238M-QC50 on the board, with the Samsung K4D263238F-QC50-variant, which is said to be tad bit more efficient. Thought this might allow for even more OC (never enough, right?), but now I've run into issues after replacing all the memory chips on the board: The console boots, but only runs for 5-30 seconds, before the screen starts to glitch heavily, with the system freezing as well. If rebooted after a glitch, without a small pause, the system will not boot, and will flash a green light. I've tried to do the following: - Reflow all 8 memory chips 4 times in total. No improvement. - Removed the extra 64MB memory, retaining only the original 64MB, just with the new F-variant memory chips. No improvement. - Replace the remaining 4 memory chips with another, fresh, F-variant memory chips. No improvement. Each time I complete a step, the end result is exactly the same: XBlast runs for the same 5-30 seconds, before glitching and freezing. I can run the memory test for the extra 64MB (when I had it installed), which always completes successfully, if I manage to run it completely before the system starts to glitch. If I connect a HDD, I can even boot iND bios with UnleashX, and everything works and shows correctly, before the system glitches and freezes. Always the same screen glitch effect, before freezing. The Xbox is modded with an Aladdin XT+, with the XBlast enchanced 49LF080A-chip. I can solder, remove or reflow the chips with confidence, with clear and clean solder jobs. I can share pictures, if required, but I'm pretty sure at this point that the solder job is not to blame. Have I nicked some important component somewhere with my solder iron? Are the F-variant memory chips simply incompatible with the 1.1 board? Anyone got any leads?

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.