Jump to content
OGXbox.com

Search the Community

Showing results for tags 'always'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Rules
    • Why Can't I Download?
  • Subscribed Members Only
    • Subscribed Members Only
  • Off Topic
    • New Member Introductions
    • Rumble Pit
    • Suggestion Box.
  • General Xbox Discussion
    • General Xbox Discussion
  • Original Xbox Modding Forum
    • Hardware Mods
    • Modchips
    • TSOP Flashing
    • Softmods
    • Repair
  • Xbox Case Modding
    • Case Mods
    • Lighting & Electrical Mods
  • Tutorials
    • Official Tutorials
    • Tutorial Submission
  • Software
    • Bios
    • Dashboards
    • Installation Disks
    • Applications
    • Games
    • Emulators
    • Homebrew
  • Xbox Collecting
    • Xbox Collection Showcase
  • Rare and Uncommon
    • Rare and Uncommon Xbox Hardware
    • Rare and Uncommon Xbox Software
  • Vendors
    • N64 Freak's Products
    • Barnito's Products
  • Development
    • Rocky5's Projects
  • Online Play
    • Game Night
  • Classifieds
    • Wanted
    • For Sale
  • Moderator Section
    • Moderator Back Room

Product Groups

  • Vendor Forum
  • Membership Subscriptions
  • Forum Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. OK, I'll try to be thorough here. I have a 1.2 XBox with an X-B.I.T. It had been stored in my loft for over 10 years. When I attempted to use it, the 120GB IDE HDD had failed. I re-installed my original XBox HDD which I must have also modded back in the day, and everything worked fine. I got a replacement 120GB IDE HDD and set it up as new using FATXplorer with the C and E file from the link mentioned at https://www.hazeno.com/guides/fatxplorer-2tb-preload Now, my XBox will happily boot from any disc that I put in the DVD drive, but when I boot to the UnleashX dash and pop a disc in the DVD tray in order to copy it to F:, the tray shows as Empty. It doesn't matter what disc I put in, it always shows as empty. Subsequently, if I launch the MS Dashboard from UnleashX, when the MS Dash loads I get the standard "Your Xbox can't recognize this disc. Make sure it's an Xbox game, DVD movie, or audio CD. Also check to see if the disc is dirty or damaged. Remove the disc to continue." I have iND 5003.67 and evox M8 Plus 137 flashed in the X-B.I.T.
  2. Hi. I have the Xecuter3 mod with firmware version 3294 and a rev1.0 Xbox. I'm trying to install a big HDD (4TB) and have maged to get it recognised by using the Startech IDE to SATA converter. I've got it partitioned and setup successfully (using OGXbox installer tools), but, upon reboot, the HDD light on the front of the xbox (x3 firmware button mod) sticks on and the system doesn't boot to dash. I've tried different HDD's and both 40 / 80 pin cables and no difference. If I just install the 200GB IDE HDD I have, it works fine and boots fast. Any ideas as to what I am doing wrong? I have the switch on the back set to Cable Select and am currently using the 80 pin IDE cable. I've tried two of those with the same result. Cheers, BigDaddyCainer
  3. It's been a while since I worked on one of these. I did a executer mod years ago, the kids loved it. I later did a soft mod, I really got into it and we accumulated a lot of games. I have been a computer tech for over 30 years so it was a natural fit. I just recently went to throw out the old stuff but just had to plug them in. One came right up, the second one needed a little help but they both work. So now I'm hooked again, with the intent to upgrade the drives and move the DVD's I have onto them. Then who knows maybe I will look at some other emulators. I played with Mame years ago as well as the Wii and the Gameboy. I do wish I had kept some notes though, but I am sure with some of the info here, I will figure it out.
  4. I've installed some aladdin chips and wired them by soldering the "BT" point to the ground pin on the Xbox LPC. I figured that would be the same for the Duox2 lite chip, however I found a couple pictures online showing that the "BT" point on a Duox2 Gs chip (Dual Bank) was soldered to pin No. 9 of the LPC which is 3.3v. I just want to be sure that I'm soldering the "BT" to the right point on the LPC in order for it to always be powered on.

Board Life Status


Board startup date: April 23, 2017 12:45:48
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.